2010-2011 Race Face Atlas FR Red Handlebar - Sorry for stolen pictures + My parts that i already have.
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
2010-2011 Race Face Atlas FR Red Handlebar - Sorry for stolen pictures + My parts that i already have.
13 Comments
  • 1 0
 jah értem csak azért érdeklődök ennyire mert szinte teljesen bele"szerelmesedtem" és kiváncsi vagyok rá. és milyen szinekbe vannak az említett bandában ha megkérdezhetem?
  • 1 0
 4 Fekete és 2 lila - sajna pirosat senki sem vett, pedig arra lennék igazán kíváncsi Big Grin .
  • 1 0
 Üdv!
Nagyon szép kormány!!! Most tervezek beruházni egyre,csak előtte megszeretném kérdezni, hogy mi a véleményed róla.
tehát mi a véleményed róla? Smile
  • 1 0
 Szia, ugyan RaceFace Atlas FR kormányom nincs, de elég sokat fogtam már. Lapos Sunline V-1 kormányról tudok nyilatkozni - ez a kormány alapvetően eléggé széles először kis sebónál billegsz vele, viszont óriási controllt ad a bringa fölött ha gyorsabbra veszed a tempót, a hátrahajlása asszem 9 fok (de egyes állítások szerint 11), lényeg, hogy túl nagy ami eleinte megszokást igényel, első pár hétben fájt tőle a kezem. Ezzel szemben a RaceFace mintha kényelmesre öntötték volna, viszont a Sunline 762mm szélesebbnek tűnt mint a RaceFace 785mm. De alapvetően a Sunlinennal már nagyon meg vagyok elégedve, nagyon merev a 7075 T6 alu miatt, és majd 50 grammal könnyebb is a Race Face Atlas FR-nál és nem mellékesen LAPOS! ami sokkal jobban bejött mint az emelt!
  • 1 0
 engem a lila és a zöld érdekelne a piroson kívül nagyon. Ha minden jól megy elméletileg nekem egy piros lesz remélem nem csak elméletileg.
  • 1 0
 nagyon jó nem gondoltam, hogy egy kormány ennyire megváltoztathatja a biciklizés élményét. Jah és még emelett csodaszép Smile
  • 1 0
 Értem én csodálkoztam a Sunlineal, kellett picit szokni de most már nagyon jó Big Grin (Sunline 7075 aluból készűl, T6 hőkezeléssel, a lehető legkönnyebb kormányt lehet kihozni belőle a lehető legerősebb kormány mellett). Gyakorlatilag ebből semmi mást nem látni csak, hogy könnyebb az atlasnál. Szóval atlassal jól jártál Razz .
  • 1 0
 értem, köszönöm Smile ismerősnek van esetleg atlas? hogy sokat fogtál már? meg a képen is az látható?
  • 1 0
 Csak én vagyok különc, rajtam kívül a bandában mindenki atlassal megy, így volt alkalmam fogdosni igen., én is azt vettem volna csak amikor akartam venni nem lehetett kapni.
  • 1 0
 huh hát az valami eszméletlenSmile nagyon jó kormány stabil, szép, könnyű nagyon jó Smile
  • 1 0
 Alapvetően, a képen nem az én bringám látható - de mivel nem jött be a lapos Sunlien V1-es kormány így azóta én is ugyanilyen kormánnyal megyek, semmilyen különbséget nem érzek stabilitásban a kettő között, viszont míg az atlassal eshetsz kellhetsz nem hajlik el, addig a sunline minden egyes eséssel egy picit furcsább lesz (ami nem feltétlen elhajlást takar). Alapvetően amúgy ugyanígy: Piros Atlas + Saint fékek kombóval megyek, csak a naponta szervízlős fox 40 helyett inkább egy 2006 888 rc2x dukál Big Grin .
  • 1 0
 meglett a saját piros atlasom Smile
  • 1 0
 Örülök neki Big Grin , és milyen érzéés? Big Grin







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv56 0.020595
Mobile Version of Website