Asociatia Tura in Natura Sibiu

Asociatia Tura in Natura Sibiu logo
Name Asociatia Tura in Natura Sibiu
Type Trail Association
Website
Geo
Address
2
Avg: 5 (1 votes)
write a review
Tură în Natură a luat fiinta din dorinta de a schimba cate putin mentalitatea si prioritatiile sibianului cu privire la modul de petrecere a timpului liber si aducerea acestuia mai aproape de natura.

Tură în Natură incurajeaza si sprijina orice forma de miscare (nemotorizata) in aer liber prin respectarea principiilor de protecţie a mediului.

Ca scopuri principale Tură în Natură si-a propus sa promoveze utilizarea bicicletei sub toate aspectele (în scopuri utilitare,turistice, recreative sau sportive), precum si practicarea sporturilor montane, protectia mediului, dezvoltarea turismului durabil în zona montană şi rurală şi educatia ecologică în rândul tinerilor.

Tură în Natură se va implica si in proiecte urbane, deoarece, vrem nu vrem, din natura tot in oras ne intoarcem, si tot aici avem multe provocari printre care schimbarea imaginii bicicletei ca mijloc de transport eficient si ecologic, constientizarea cetateniilor cu privire la importanta protejarii mediului inconjurator si educarea tinerilor in acest sens.

Nearby Trail Networks

titletrails
Arena Platoş 3 29 trails
Voineasa0 trails

1 Review for Asociatia Tura in Natura...

  • + 1
flag
 For sure, one of the best Trail Association in Transilvania(Ro). Great team, great trails, great events done. Keepin' on guys !
[Reply]
Login or Sign Up to write a review.
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login



promote this listing