Trailforks.com Bug Reports

PB Forum :: Trailforks Feedback
Trailforks.com Bug Reports
Author Message
Posted: Nov 3, 2020 at 1:14 Quote
Only when I try to look at all the photos at once, but I can see the photos when clicking on the individual trail. Thanks for the tip. Was better when you could see them all at once but at least I know where to look now.
Br1ngiton wrote:
imbiker wrote:
All the photos that were uploaded over the years on my local trail system are no longer visible, are they only visible with Pro Trailforks ?

Pro doesn't affect the website at all.

Are they missing if you click on the trail its self and look at photos or just if you click the region and try to look at all the photos in a region at once?

I have noticed that some regions do not show photos anymore if you are at the region level.

Example:
https://www.trailforks.com/region/highland-mountain-bike-park/photos/

When I click there it says "no photos have been added for Highland Mountain Bike Park yet, add a photo." even know there are obviously photos there and I can see them if I drill down to the individual trails.

Mod Plus
Posted: Nov 3, 2020 at 11:01 Quote
snowflake88 wrote:
When I want to see photos in an area, it shows only one page! even if there is thousand photos. Pc browser Edge and Firefox. Same on phone with Chrome browser. Trailforks app works, can scroll through all photos.

If I choose a trail, I can see more than one page if there is lot of photos for the trail. This issue is only for whole area.

Screen shot
https://ibb.co/cxbGRQQ

Good find, fixed! Seems it started on October 15th.

Posted: Nov 5, 2020 at 1:01 Quote
snowflake88 wrote:
When I want to see photos in an area, it shows only one page! even if there is thousand photos. Pc browser Edge and Firefox. Same on phone with Chrome browser. Trailforks app works, can scroll through all photos.

If I choose a trail, I can see more than one page if there is lot of photos for the trail. This issue is only for whole area.

Screen shot
https://ibb.co/cxbGRQQ

what happens if you sign in?

Posted: Nov 5, 2020 at 10:56 Quote
NewmarketMTB wrote:
snowflake88 wrote:
When I want to see photos in an area, it shows only one page! even if there is thousand photos. Pc browser Edge and Firefox. Same on phone with Chrome browser. Trailforks app works, can scroll through all photos.

If I choose a trail, I can see more than one page if there is lot of photos for the trail. This issue is only for whole area.

Screen shot
https://ibb.co/cxbGRQQ

what happens if you sign in?

it is fixed now.

Posted: Nov 5, 2020 at 15:53 Quote
TF appears to be syncing both Run and Ride logs with Strava (Bike filter applied in Log, Runs still appear)
Runs/Rides were recorded in Strava as correct type (Run/Ride)


Sidenote: Bobsled 5 (Mt Fromme) Badge doesn't appear to be awarding properly

Posted: Nov 7, 2020 at 9:09 Quote
I upgraded to pro and it's all there on my TF account and is running pro on my phone but I cannot route plan in the website outside of my 'free' area - how do I upgrade the web app side of things?

Mod Plus
Posted: Nov 9, 2020 at 17:25 Quote
danfromme wrote:
I upgraded to pro and it's all there on my TF account and is running pro on my phone but I cannot route plan in the website outside of my 'free' area - how do I upgrade the web app side of things?

Pro subscription has nothing to do with route planning on the website.

Posted: Nov 10, 2020 at 8:51 Quote
Ok, thanks - is there a reason I can't route plan on Burke Mountain, Eagle Mountain, Pacific Spirit or Delta Watershed for example?
They don't appear to fall inside a big yellow zone

Posted: Nov 10, 2020 at 23:08 Quote
11.11.2020, Today there is a bug that shows the map in Canada, when I click ''Draw trail on map'' to trails in Norway.

Posted: Nov 11, 2020 at 14:47 Quote
that's so funny - it's showing the areas I can't map - Burke/Eagle - maybe I should start in Norway

Posted: Nov 14, 2020 at 3:16 Quote
Something is wrong with the moving time data when importing directly from a Garmin device via Garmin Connect.

In three recent ride logs I got extremely low moving times (25 minutes, 30 minutes) when it should be more around double or more the time.

https://www.trailforks.com/ridelog/view/19333150/

Posted: Nov 15, 2020 at 2:28 Quote
I think there's a counting error on the Northern Ireland admin page - on the trailforks home page, next to "Northern Ireland" under "Region Admin" there is a grey 0 and a red 2. When I go into the admin menu, the black tab says "Admin (2)" but there are no "Content Pending", "Pending Revisions" or "Abuse Reports". It says there is 1 trail flagged as being the wrong direction, but when I click on it it says "No trails found"

Posted: Nov 17, 2020 at 11:32 Quote
Not allowing me to select trails to add them when I create a route by Selecting trails.
Area: You Yangs - Melbourne Victoria Australia

Posted: Nov 21, 2020 at 7:39 Quote
danfromme wrote:
that's so funny - it's showing the areas I can't map - Burke/Eagle - maybe I should start in Norway
the issue seems to be gone now.

Posted: Nov 22, 2020 at 2:09 Quote
NewmarketMTB wrote:
trail report error

**There are ERRORS on this form. Detail in each field.

and time/date [?] error

can't submit a trail report

[img]https://i.imgur.com/honu70W.png[/img] I don't know how to post images here, note spelling mistake too.

this is happening again


 
Copyright © 2000 - 2020. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.005714
Mobile Version of Website