New Photo Uploader June 13, 2008

PB Forum :: Bug Reports
New Photo Uploader June 13, 2008
Author Message
Posted: Jun 14, 2008 at 13:56 Quote
.bmp dont work. can you pleasemoderate this so that i can upload bmp. cheers.

Posted: Jun 14, 2008 at 22:15 Quote
still not workin Really Mad

Posted: Jun 14, 2008 at 22:22 Quote
fatstu wrote:
still not workin Really Mad
not for me either...this sucksVery confused

Posted: Jun 15, 2008 at 0:08 Quote
browser and version:im clicking on browser but a error popup comes upThumbs Down

Posted: Jun 15, 2008 at 1:28 Quote
whats goin on pb it was workin fine till ya changed it aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhThumbs Down

Posted: Jun 15, 2008 at 3:27 Quote
This is getting absurd!
How Do I erase movies I'v uploaded!?!?!?!?

O.

Posted: Jun 15, 2008 at 4:03 Quote
spydr05 wrote:
fatstu wrote:
still not workin Really Mad
not for me either...this sucksVery confused
still not workinVery confused Thumbs Down Madder

Posted: Jun 15, 2008 at 4:20 Quote
it lets me upload video files but no pics ????????
aol9.0
windows xp
jpg
hit the browse button its active but doesnt let me browse the files

Posted: Jun 15, 2008 at 5:41 Quote
1 Firefox 3 RC3
2 MAC OS 10.5.3
3 jpeg pic
4 when the pending process starts, after 30min nothing changes.

Posted: Jun 15, 2008 at 6:52 Quote
fatstu wrote:
it lets me upload video files but no pics ????????
aol9.0
windows xp
jpg
hit the browse button its active but doesnt let me browse the files
now pullin hair out

no probs rad i have sorted it i updated my browser duh what a dumb i am,lol, im sorry for the amount of comments. ye Salute now to fuel the addiction tup tup tup Camera

Posted: Jun 15, 2008 at 11:01 Quote
hi i triyed to upload some picture on sunday the 15th of june 2008 and it just said error on page, what do i do?

Posted: Jun 15, 2008 at 11:14 Quote
ashperry wrote:
hi i triyed to upload some picture on sunday the 15th of june 2008 and it just said error on page, what do i do?
when it comes up browse it wont let me,

i got vista

Posted: Jun 15, 2008 at 11:21 Quote
ashperry wrote:
ashperry wrote:
hi i triyed to upload some picture on sunday the 15th of june 2008 and it just said error on page, what do i do?
when it comes up browse it wont let me,

i got vista
do what i did update yer browser ?ever its with tup worked for me

Posted: Jun 15, 2008 at 11:23 Quote
fatstu wrote:
ashperry wrote:
ashperry wrote:
hi i triyed to upload some picture on sunday the 15th of june 2008 and it just said error on page, what do i do?
when it comes up browse it wont let me,

i got vista
do what i did update yer browser ?ever its with tup worked for me
how you do that?

Posted: Jun 15, 2008 at 11:26 Quote
ashperry wrote:
fatstu wrote:
ashperry wrote:

when it comes up browse it wont let me,

i got vista
do what i did update yer browser ?ever its with tup worked for me
how you do that?
who do you have internet accses with ?


 
Copyright © 2000 - 2020. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.005253
Mobile Version of Website