ELRABOLTAK!!!vki tud rola vmit szoljon plz!!!!!
fontos lenne!!!!!!
reszletek privatban....:(
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
ELRABOLTAK!!!vki tud rola vmit szoljon plz!!!!! fontos lenne!!!!!! reszletek privatban....:(
120 Comments
  • 11 0
 legyszi terjessze mindenki...
  • 7 0
 remélem hamar megkerülSmile
  • 7 1
 Ha vesznek dns-t a botról és a bűnügyi nyilvántartásban benne van az emberke akkor egyből megvan!
Nem szabad feladni, kemény nyomozásba kell fogni ha van rá mód mert öcsémét is ellopták annó egyik osztálytársáéval és a rendőrség segítsége nélkül kinyomoztuk 1 nap alatt,h kinél van és meg is lett mind2 bicó, sőt még1 villát is behúztunk tőlük, és örüljenek,h nem lett priuszuk meg törött kezük-lábuk!!!

Azt meg,h külföldre viszik.
Arra gondoltam,h egy hálózatot építünk ki a környező országokkal, tuti mindenhol van bikemag.xy oldal ,h kölcsönösen felteszünk lopott bicókat és segítünk szomszédországok lopott bicóikat keresni, hátha szlovák lopott bicókat pl. Magyarországra hoznak stb........
Én a németül-szerbül beszélő szomszédországokban le tudnám a nyelvtudás miatt pl szervezni.
Ha segítene még pár ember akkor egy egész értelmes kis lopottbicósmegtalálós dolgot tudnánk összehozni sztem!A törvényeken is múlik biztos ez az, de ha segítőkészek a szomszédországokbéli dh-sok is akkor minden megoldható sztem!
Ezen agyaljon többmindenki sztem akinek van nyelvismerete kapcsolata más orszégokból dh-sokkal és ideje aztán jelezze nekem itt vagy akár privátban!
  • 1 4
 én simán benne vagyok Toni szeritnem ez hatalmas ötlet
  • 1 0
 hát ha jobban meg gondolod nem annyira.
ha te megveszel 1 bringát 1 ismeretlentől jo áron nemhiszem h fogod reklámozni a neten h van 1 bringám ami lehet hogy lopott....
ss a masik fél pedig hogy bizonyitja hogy az az övé volt annak idején....
Confused ?
  • 2 2
 Nem kell semmi reklám meg ilyensmi.
Gondolj bele ellopnak egy bicót romániában ,áthozzák, eladják pesten és a jánoshegyen bicózik vele valaki.....
Nekünk a román cimbik leadják a drótot én meghírdetem a bicós haverok közt,h ezt a bicót keressék-nézzék-figyeljék, és sztem 2-3 hét alatt bebukna az emeberke!
Bizonyítani......lehet rendőrökkel ha épp egy nagy bicótolvajhállózat akkor fel lehetne deríteni,.... vagy max odamenni megkérdezni,h honnan a bicó.....és ha elkezd nyögni akkor szájba kell verni 3szor és elvenni a bicót.
Humánusabb az első megoldás, de a második sem kizárt!
  • 1 0
 hát igy most picit érthetőbb... de ha aki megveszi az sem tudja, hogy kitől vette akkor nem veheted csk úgy el töle... mert ő pénzt adott érte, és neki is megkell ezt tériteni... másként ugyanolyan mindha viszalopnádSmile )
ja amugy remélem előkerül szép bringa!
ám nálunk is elég sok a lopás.. ezért a román rendőrség (aki szart se csinál) megkért mindenkit, hogy önvédelemből legyen nálunk gázspray és nemennjunk egyedul olyan helyekre... de iigy viszont bezárt garázsokbol lopkodnak meg lépcsőházakbol.... lasd: www.dirtbike.ro/membri/acsinte ez is egy bighit... és itt láthatod azokat a bejegyzéseket akik neten szoltak hogy ellopták...http://www.dirtbike.ro/cautare/forum/furat%20/1/ hat van 1 par(88 oldal)és hetente kb 2 bejegyzés jön. ja és nem mindenki ismeri az oldalt szoval ide csak 1 része van feltéve. itt nalunk példaul mikor elloptak 1 haver bringajat rá 1 hétre ulunk vele a padon 1 szer felszökik a csavo elvesz egy bringat s elkezd tekerni mint állat...Smile ) nézzük hova megy hát az ut másikfelén 1 kisgyerek megy a bringájával... telyesen ujrafestveSmile )) de megismerte mive csak neki volt akkor a városban orange váza.... aztán lerugta a gyereket.. s rendörségen elintézték....:P
  • 2 3
 Látom még mindíg nem érted teljesen!
Nyilván nem rugom le egyből a gyereket ha látom alatta más bicóját, de megvan nyilván kitől vette, főleg ha rendőrség érdeklődik eziránt...
  • 5 0
 Igazából 2 dolog van amit ehhez hozzátennék..

1. Az összes ilyen embernek a kezét levágnám tőből. De ne féljetek megbünteti őket az élet. Tudom ettől neked nem lesz jobb, de kapnak még ezért.

2. Egyedül ne menjetek bringázni. Nem csak ezért. A Dh nagyon veszélyes sport, ha esel egyet ki fog segíteni? Majd vársz egy olyan turistát aki előbb a drótot rakta eléd? Nincs senki aki a bajban segíteni tud. Hogy jössz le a hegyről egy törött kézzel úgy hogy a bringád is le tud hozni.

Ez az egyik a másik pedig az, ha Daci is 2-3 emberkével van a mai napig megvan a Big hit. Szóval egyedül ne menjetek és mindig hordjatok védőket. (sisak és térdvédő feltétlen!!)

Tudom ilyen kioktat-ósdinak hallatszik, de mindegy.. Azért leírtam.

Üdv, és remélem meglesz.
  • 5 1
 de jó, hogy most mindenki összetart és nem a vita megy. bárcsak minden képnél ilyen kulturált,segítőkész és barátságos kommenteket olvashatnánk. lehet hogy sajnos pont egy ilyen eset kellett ahhoz, hogy ne a vita menjen folyton? .... :/
  • 1 1
 ámen! (komolyan)
  • 5 1
 nem akarok elszomorítani senkit, de ha tényleg nem cigányok voltak akkor a gép már rég külföldön várja gazdáját... egy fehérnek ennyi esze van, ha megvolt tervezve.
Sajnálom a dolgot, alkatrsézeket szivesen felajállok, inkább ezt gyűjtsük ne 15ezret, abból nnmelessz egy csomag keksz se. Wink
  • 1 0
 +propm ugyenerrol beszelek....mondjuk ha imei alapjan nyomozzak a telot talan visszavezetheto az ugy,vagy ha lesz dns akkor madj a legkozelebbi bunugyenel ami bfucccsol a köcsögének akk rábizonyítják...
  • 1 0
 Szabi....fehérek vitték el öcsém bicóját is, de kis makkmarcik voltak, tehát másnap még bikeparkba is mentek vele, ergo nem sok eszük volt!
Tehát sokmindentől függ,h milyen sorsra jut a bicó....
A külföldi dologgal meg leírtam a véleményem...
  • 3 1
 haggyátokmár ezt a marhaságot hogy külföldre, külföldön 3ad annyit nemérnek a bringák használtan mint itthon! max vidékre viszik le rosszesetbe sehová máshová, nem lopott audikról van szó.
  • 3 0
 jani simán kivihetik külföldre, ne gondold, hogy reális áron fog elkelni!! jó ha pár tízezer forintot nyernek rajta...
  • 7 0
 de ez egy geci halfblood Cgeci volt aki ellopta szal megtaláljuk és szétbasszuk a fejét...
  • 4 0
 legújabb hírek szerint salgótarjánban látták a bringát, egy fekete umf hardyval.
most az a para ha szlovákiába viszik ki, de remélhetőleg eladták vkinek tarjánban, akkor tutira meglesz.
egyébként a bikeshopban tényleg látták, ott volt tegnap délelőtt 11 körül, csak ott még nemtudták h lopott, majd vki hangosan elkezdte mondani h ismerős ez a gép és akk qrvagyorsan elhúztak:S
  • 3 0
 köszi srácok a részvétet:S
most voltunk rendőrségnél... most értem haza 15 perce. volt helyszínen részletes helyzetfelmérés meg minden...
és tényleg rablás történt, megfenyegettek h kinyírnak ha nem adom oda. nem tudtam semmit csinálni.:S nemtom ki gondolná h még ittis elvehetik a bicót... de hát ebben a szar országban élünk. reméljük megéesz de sztem szétszedik a bicót az a gyanúm:S
  • 3 0
 figyelem! 17. kerületben bikeshopban járt állítólag a tolvaj, ott próbálta 70ért eladni! tehát ha vki 17 kerben lakik figyeljen légyszi különösen!

nemtom mennyire igaz h az én bicóm, de állítólag az volt...
  • 2 1
 ezt kimondta?:O
  • 2 0
 akk valszeg ott lakik aki csak veri a faszat a gep elott az keressen iwiwen,myvipen,facebookon kigyurt kopasz emberkeket a 17 kerbol....185 es 190 koruli magassaggalBig Grin
  • 2 0
 sztem kicsi az esély rá h megtaláljuk ott.. ink értesítsük az összes 17 ker közeli bringaboltot erről
  • 2 0
 az összes nagyobb bringaboltba lekéne adni 1 papírt fényképpel adatokkal a bicóról, de ne úgy hogy kitegyék a kirakatba mert akkor bese mennek eladni. hanem csak az eladók tudjanak róla!
  • 2 1
 nem akarom elkiabálni de szerintem jó úton járunk. Jani segítenél nekem? már van egy ötletem de minimum 2 ember kéne a megvalósításhoz. msn-en elmondom.
  • 2 1
 jaja, daci pörögjfel!!! menj körbe minden bringaboltban és adj le fényképes papírt!!
  • 4 0
 egyik ismim kamionsofor minden reggel 17. ker en megy vegig a munkahelyere csorgok neki meg ma v max hnap reggel h figyeljen! es ha van vmi leadom az infot de ahogy ismerem meglatja a bicodat azt helybe leveri a csavesztBig Grin
  • 3 0
 Jó lenne ha mindenki nyitott szemmel járna én is kiteszem POD-nak a képet hátha vki még nemlátta. Am erre a gyűjtés témára visszatéve én benne lennék. Én mostveszek pár új cuccot szal ami marad (Villa, stucni, kormány, korm.csapi)azt szivesen eladom extra kedvezményesen Daci ha gondolod télleg nagyon ár alatt és ha a gyűjtésből is lesz vmi én benne vok abba is.
Csak nyitott szemmel gyerekek!!!
  • 3 0
 Holnaptól 1ül fogok direkt hegyre járni,és remélem találkozok velük. Akkor ígérem meglesz a bringád, mert addig fogom verni mindet míg lélegzik. Bármiben tudok szívesen segítek.Keresd meg bongyát az ismerőseim közül ő 17ik kerületi.
  • 3 0
 köszi! szurkolok akkor.. álítólag többször is láttak gyanús alakokat, szal van esély elkapni ezeket a tetveket. jólenne minél előbb ezt a problémát megoldani, mert így lassan tényleg életveszély lesz hegyre járni.
esetleg lehetve vmi csapdát állítani ezeknek, hogy vki látsólag egyedül van, és kicsit hátrébbról követik 3-4en.. egyébként ismerem bonygát, de azért köszi h szóltál.
remélem tudunk vmit tenni, és meglesz ennek az összefogásnak az eredménye...
  • 2 0
 hallod majd priviben dumalnunk kell minel elobb,most nem vok otthon ha tudsz azonnal irj ram msn en,mer most kb 20 percig fennvok meg.addgis marknak leirom ha nemleszek fenn ot kerdezd.am nagyon sajnalom amikor megtudtam ngyon ledobbentem...tenyleg.szerintem elkene mondanod mindenkinek,hogy tortent mert ugy talan mindenki jobban vigyazna vagy ha latjuk oket eltorjuk mindenuket....szo szerint.
  • 3 1
 Részvétem Daci, pedig beszéltük hogy milyeneket fogunk még tekerni... erre áhhh.
1hete itt a mi házunkban is elloptak egy Giant Chanka női kerékpárt ami nálam le is volt fotózva... Aztán meglett a tettes és vallomást tett avval kapcsolatban hogy már 1hete kileste az én bicómat és arra pályázott hátha (én barom) kint tárolom. -.-"
Mindig az ágy mellett van a helye. Frown
Az elmúlt 1hónapban túlzottan elszaporodott a lopások száma.
Ha látok vmit vagy megtok szólok. Ha látom a bicót... Fúúúúú főleg ha vki használja. Meghal. :@

Mindenki vigyázzon a bicójára!
  • 4 0
 nem hiszem hogy ilyen van......én ugyan nem ismerem a srácot de biztos baromira fájhat a bringa elvesztése ezért én is szívesen felajánlok egy 1000-st
  • 4 0
 én akár még többet is...
  • 3 0
 rendőrség hmm?azt h amikor elvileg hegyen nem is lehetne bicozni nehogy vegen meg ezert is megbasszon a magyar rendorseg :S ricsinek igaza van..szerintem ha eladják is akkor alkatrészenként bikemage t nézzétek..
  • 1 0
 énis paráztam ettől de ez még nem pályán hanem előtte volt.. azt nemkérdezték hova mentem vna... és annyit mondtam a betonútról jöttem, ennyi.
  • 7 2
 az iennek a kezét kéne levágni :S:S reméljük hamar előkerül
  • 7 7
 az a 15-16-17-18ik században volt módszer... Big Grin
  • 14 2
 pontosan ez az ami segítene a mai tetves emberiségen. lopsz? kézlevágás. ölsz? halálbüntetés. neaggódj rend lenne. de így nem lesz.
  • 3 0
 prop+ én tuti visszavezetném a halálbntetést...
  • 1 0
 jaja simán... vicc h ezért a bűnért elvileg 3 hónap közmunka várja, még börtön sincs. és akk mindenki csodálkozik h lopnak mert qrvajó üzlet.
  • 3 2
 Daci, nyugi. biztos megkerül. aki ellopta a bringád szerintem fog vele hegyre járni mert tudja hogy most nincs bicajod és úgy se vagy ott szóval nyugodt szívvel fog felmenni fogashoz, és ha ott valaki észreveszi hogy nem te ülsz a bicikliden akkor szerintem mindent elfog követni érte hogy "elvegye" tőle. szóval no para. a másik meg, szerintem nincs még egy ugyanilyen színű big hit az országban ugyanilyen felszereltséggel szóval nem lesz nehéz "megtalálni". híreszteld sok helyen hogy ellopták és járj nyitott szemmel az utcán. MEGLESZ!Wink Smile
  • 2 0
 részvétemFrown
próbélkok segíteni amiben csak tudok,körbekérdezek ahol csak tudok.
remélem meglesz..
  • 4 1
 ármin nemgáz
  • 2 1
 filc ezt hogy érted?Big Grin
  • 5 0
 hátöö ez most komoly h szerinted kijárnak majd fogasozni? Big Grin DD amugy meg sztem is meglesz, 2 haveromnak úgy lett meg, hogy csak ellopták, ez meg azért kicsit komolyabb... Az adományokkal meg szerintem várjunk, mert elég friss az ügy, ma este lopták el, de egy segélykoncert szervezésében benne vagyok Save Daci néven
  • 6 1
 sztem ez nem ilyen vicces mint ahogy te gondolod filc... :/
  • 2 0
 ok visszaolvasva kicsit erős volt... na mindegy amit akartam mondani az az, h simán meglesz kb, csak lehet, hogy para, hogy ugye illegális ott bicózni... alkatrészeket meg szivesen adok, bár elég leharcoltak
  • 3 0
 ha meglátom valahol le lessz rugva aki rajta ül, csak így lehet megoldani, haweromnak is így került vissza pár héten belül az atomlabja
  • 1 0
 igazából tudjuk h nem gyűlne oan sok pénz az 1000 es gyűjtésből de aki szeretne esetleg utalni az írjon nekem.. bikemag@citromail.hu ,hogy félreértés ne essék én daci rokona nevezetesen unokatesója vagyok és írok a facebook....stb ismerőseinek is erről szal lehet egy vázra össze is gyűlne a pénz...azért nem másra mert más alkatrészei nagyrészt vannak dacinak...ha esetleg mégis megkerülne a bicó akkor mindenki kap pár energiaitalt versenyen vagy visszakapja a kesst de sajna erre nincs nagy esély h megtaláljuk mivel már egy romániai piacon új gazdája akadt....
  • 1 2
 a romániai piacos dolog igaz?
  • 1 0
 Romániában is lopnak biztosan bicókat amit pl ide hoznak.....olvass fentebb Wink
  • 1 1
 magyarorszagon is lehet bicokat venni lopottba......
  • 1 0
 nemazert de ezt most kiafaszomvolt aki leproppolta?Big Grin kiaz a faszkalap aki azthiszi h magyarorszagon nm lehet szerezni lopott bicokat????
  • 1 0
 szerintem azért proppolták le mert felesleges volt megjegyezni hogy lehet lopottba venni bicókat. mindenki tudja hogy lehet lopott bicókat venni MAgyaroroszágon.
  • 1 1
 lehet....Big Grin xD
  • 2 1
 újabb hír: egyik ismerősöm mondta hogy volt 2 nagyon hasonló forma ember mint amilyet én írtam le kirablásnál, kb minden leírás stimmel, ma látta őket a normafa fele, gyalog.
gyaníthatóan "vadászni" mentek:S
persze ez csak feltételezés, de akkor sem árt ha mindneki óvatos ezügyben, és ha láttok vmit.. akkor tegyetek vmit vagy szóljatok zsaruknak.
lényge h 2 forma, egy szőkésbarna hajú és egy sötétebb hajú, mind2 nagyon rövid hajú elég kigyúrt, a sötét hajú alacsonyabb 175-180 magas, a világosabb hajú 180-190 magas. egyszerű szakadt ruházat, és ilyen 25 év körüli kinézet.
  • 1 0
 Sztem adhatnál pontosabb leírást is....öltözködési stílus, szemszín,....persze amire emléxel.....ma voltam pl én is egyedül 1 kört, és lehet hasznos lett volna ha minnél többet tudok.
  • 1 0
 za a baj tényleg annyira sokkolt a dolg h nem emléxem pontosan, az alacsonyabbiknak mindenképp sötét haja és akk gondolom sötét szem is van, plusz akkor kissé borostás képe is volt a magasabbiknak ha jól emléxem szintén barnás szeme volt de nem 100%. öltözköödési stílus meg ilyen szakadt, olcsó ruhák, rövidnadrág póló sportcipő stb szal full átlag.
sajnos többet nemtok, esetleg annyit h a magasabbikon van egy aranylánc, de ebben sem vok teljesen biztos.
  • 1 0
 részvétem a bicódnak...DE! sose add fel! ha esetleg debrecenben meglátom egyből írok!
ha meg viszel fotót bringaboltokba, az alvázszámot feltétlenül írd mellé!
  • 6 0
 3 napja 3 emberrel éjszaka nappal fésüljük át salgótarjánt és próbáljuk kideríteni hogy mivan és hol a bringa...kitartás meglesz!állítólag már nem a tolvajnál van mert más a személyleírás ezek szerint megvette valaki...
  • 1 0
 Nagyon sajnálom a bicót én tudom mit élsz át mert nekem is ellopták kevesebb mint egy éve a Hardy-mat. Sajna nem lett meg a bicó csak az elkövető (egyik legjobb haverom volt) aki azóta is folyamatosan fizet nekem meg már adott egy halom alkatrészt. Sajna innen Péterkéről nem nagyon tudok segíteni, de ha mégis látnám a bicót vagy a 2 manust akkor biztos hogy nem állok jót magamért. Leadtam a drótot az összes ismerősömnek!!!
  • 2 0
 azt lehet havernak nevezni aki elcsorja a biekod?Big Grin en inkabb a budos cigany jolzot hasznalnam raBig Grin
  • 2 0
 igen már nem haver, de nem is cigány
  • 1 0
 hát öszintén sajnálom nagyon faja bringa biztos keresed már egy ideje csak az a gáz hogy ijen esetben nemhiszem hogy ott a hejszinen használnák,egyik haveromnak is ellopták a frissen épített kona stuff bicóját nagyonpenge bicó volt, 2 hétig volt neki és este ámába törték fel a garázst úgy hogy a bullmasztif kutyáját meg megmérgezték és arra kelt fel hogy valami zörej van kint kiment és addígra a mocskos szarházi cigány meg már tekert is vele,a rendőrség meg annyit mondott 2 hónap után hogy nemtudnak az üggyel mit kezdeni:S
De én szurkolok hogy azért előkerüljön nagy kár érte.
  • 2 0
 RENDŐRSÉG KÖRÖZI A BICÓT ÉS A TOLVAJOKAT!!!akinek bármilyne információja van vagy akármi, légyszíves írjon ide(rendőrség kérése) www.police.hu/friss/BRF-20100702_38.html
előre is köszi!
  • 1 0
 daci ha megtaláljuk az arcokat megigérem neked hogy nem a bringáddal hanem tolokocsival mennek majd haza a homlokukra égetve egy felirattal hogy TOLVAJ!!!!, amugy kikéne nyomtatni a körözést és john hillen több helyre is ilyen müanyag foliákba kirakni.... erre gondolok :http://www.police.hu/friss/BRF-20100702_38.html
  • 3 1
 nekünk pozp-al lenne egy ötletünk... nem tudom mi a vélemyénetek róla.. akit érdekel az írjon már nekem vagy pozpnak...
  • 3 0
 Mi is gondoltunk pár haverral valamire. Bicósok összefoghatnának, és alkatrészt, vagy pénzt adnának Dacinak. 1 ezres senkit nem vág földhöz, viszont ha sokan segítenek, akkor Dacinak nagy segítség lenne. De gondolom, illetve tudom, hogy nem fog működni...Frown
  • 3 0
 ha nem lesz meg akkor ezer forintba senki nem hal beleBig Grin de Dacinak nagyon sokat számítana...én bennevagyok
  • 2 0
 ja, csak elég sok ember kéne, hogy az ezresek érjenek is valamit...
  • 2 0
 én alkatrészt tudnék adni... van itt pár cucc ami még használhatóBig Grin ...
  • 2 1
 én simán benne vagyok.
  • 2 0
 én is simán...
  • 2 0
 én tudok adni alkatrészt meg ezrest ,csak lehet munka miatt nem tom odadni,úgyhogy Tedemaci fog kézbesíteniSmile mindenki ugyanolyan alkatrészt adBig Grin Big Grin Big Grin
  • 3 0
 Tedemaci az anyád te Big Grin
  • 2 0
 na vannak itt emberekWink
  • 2 0
 előbb olvastam, hogy valaki írta, hogy " nem sok ilyen színű big hit van itthon" hát, a szín az az amit a legkönnyebben meglehet változtatni, szóval ne csak a színét nézzétek...leginkább az alkatrészeket nézzétek, hogy ilyen váltó, olyan felni, amolyan fék, stb stb. Mert ezeket nem tudja olyan könnyen megváltoztatni mint pl a váz színét. Daci, te meg ne aggódj, tudom, hogy nagyon szar érzés, nekem is loptak már el bringám, de MEGLESZ!!!!!!!!!
  • 1 0
 am gondolom tudjatok alap h bennevokBig Grin
  • 2 0
 én tudom, te mondtadBig Grin
  • 4 0
 de am bocs de qrvara nemlesz meg nem elszomoritaskeppen de egyetlen eselyed,ha lenyomoytattatnad a rendorseggel a telefonodat (ezt biztosan tudom es nem a sim kartya alapjan hanem a mobilban levo valami alapjan...)es akkor talan utana tudnad kovetni...am a rendorsegre ne nagyon szamits ien teren de egy kis kenopenz tuti megtenne a hatasat...de am mar nincs sok idod mert tenyleg nemkell mellbeszelni meg hitegetni a vazad holnap mar a maosvasarhelyi piacon fog csucsulni....de azis meglehet hogy itthon probaljak meg elpasszolni.....ez lenne a szerencse.....
  • 2 0
 és és Daci holvan?
otthon?
  • 3 2
 tényleg, Daci nagyon eltűnt. mondjuk lehet ezek után nem is szívesen nézegeti azt az oldalt ahol eddig az volt a lényeg amit ma loptak el tőle. szegényFrown
  • 2 0
 Ha ne adj isten tényleg arra kerül a sor hogy nem lesz meg a bicó akkor rám is számíthattok alkatrész és kessss ügyileg
  • 2 0
 köszönöm szépen mindenkitől... remélem nemlesz rá szükség és meglesz vhogy vagy tudok új gépet építeni minél előbb:S...
tegnap azert tüntem el mert rendőrségen voltunk, elvileg ott is eléggé ráálltak az ügyre, állítólag nem az első ilyen.
amit tudni kell h tényleg rablás történt, tündér desszert indulónál a féket állítottam be mikor jött 2 "turista" útbaigazítást kérni bottal a kezükben, majd hirtelen miközben próbáltam elmagyarázni körbevettek h adjam oda a bicómat és a mobilt. jah és nem cigányok voltak, sztem el eltervezett dolog volt, ezért gyanítom h megy ki a bicó külföldre.. de nemtom mi legyen, még nem adom fel h megkerül.
és talán a váz jellegzetes színe segíthet a dologban, ugyanis sztem egy össztelós vázat annyira nem egyszerű dolog átfesteni, darabjaira szét kell szedni ahhoz.
  • 3 1
 Tündér desszert indulónál mi is voltunk tegnap és ott állt egy nagy katonai terepjáró. nem tudom lehet-e valami köze hozzá. de mi úgy döntöttünk inkább megyünk comment végéhez.
  • 2 0
 nemhiszem h lett volna, mert este 6kor történt, és utána 11-fél12kor éjszaka mentünk ki rendőrséggel helyszínvizsgálatot tenni.
elvileg megvan az a bot amivel megfenyegettek, mivel eldobta és megtaláltam, arról lezs dns minta, ha minden igaz.. bár nem vagyok benne biztos h ér valamit.
  • 2 1
 úristen akkor ti még mentetek ki?:O
  • 2 0
 bízunk benne hogy béna gyerekek lopták el és nemtudnak vele bicózni Big Grin Razz
részvétem amúgy...:/
nagyonszépbicóSmile
remélem meglesszFrown
  • 2 0
 itt az előbb már többen felvetették hogy milenne ha gyűjtenénk egy kis kesst/alkatrészt dacinak.persze csak ha úgy alakul hogy nemlesz uj bicoja szegénynek...
  • 3 1
 igen ármin valoszinüleg lopás után egyből mentek vele palyazni....Smile én annyit mondok "egyedi bico" elokerulhet..kitartas
  • 1 0
 Szia Daci!
Hírdetnek egy 888 VF-et 05ös, forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-20112 itt a link, a képen egy fehér s-type is látható, nme lehet hogy kicserélték a kereket?
  • 1 0
 köszi.. de enyém 06os vf volt, és ismerős a gyerek msn címe. nem hiszem h ez az de azért köszi és figyeljétek aprót továbbra is!
  • 3 0
 Halottam valamit a szituról,....mi volt pontosan?
Rendőrségen voltál?
  • 3 0
 Mi a franc történt? Ellopták vagy elrabolták? Confused Arohadtéletbe...
  • 3 0
 elrabolták a pályán...elképesztő.
  • 2 0
 lassan elérkezik az idő amikor nem merek kimenni a bicómmal az utcára...
  • 1 0
 miiii?:O KISZEDTÉK DACI ALÓL?
  • 1 0
 egyedülvolt?:O
  • 1 0
 igen.
  • 1 0
 aztakurvaaaaa
és valami rohadt tetű cigány?vagy többenvoltak?
és dacit megverték?
bocsi a sok kérdés miatt de nagyon érdekel
  • 2 0
 elvileg 2 nagydarab, izmos állat volt. Daci épp szerelte a bicóját, aztán odamentek útbaigazítást kérni, majd egy fa doronggal megfenyegették, és elvitték a biciklit, és a telefont. Dacinak fizikai bántódása nem esett.
  • 2 1
 még az a szerencse hogy baja nem történt.
  • 4 0
 elég a lelki és anyagi kár, hidd el...:/
  • 2 1
 persze értem de hál Istennek legalább Dacinak nem esett semmi fizikai baja... ez így is kibaszott szar lehet de ezerszer rosszabul is el sülhetett volna... :/
  • 2 0
 baszki Frown nem akarok hinni a szememnek ... remélem sikerül visszakapnod :S
  • 2 1
 igen, elég szar lehet neki, sajnálom is nagyon, mert nem 1000ft-os bringáról beszélünk. Ha még annyi lenne, akkor is sajnálnám, mert a pénz az pénz. De azért Daci, meg kell hagyni, tőled sem volt jó ötlet, hogy egyedül felmentél hegyre. Igaz, mondjuk ki gondolta volna?...De akkor is...ahogy elnézem a mai világban már a fejünkre is vigyázni kell, hogy el ne lopják....Frown
  • 1 2
 Ricsi azért ez így elég durva de sajnos lehet igazad van... :/ Frown
  • 2 1
 az a baj hogy néha muszály egyedül hegyre menni mert sokan nem jönnek mert jaaaaaaj szar az idő jaaaaaj fáj a fejem jaaaaaj viszket a fogam stb...
  • 1 0
 Nagyon sajnálom Daci .Frown mindent megteszek h meglegyen a bicód.terjesztem a haverok közta a hirt
és NO PARA MEGLESSZ KERÓD
  • 3 5
 aa ez nagyon szar helyzet :S amuy azon gondolkoztam (tudom hülyeseg)hja minden bicos összefogna es adna par ezret a maiknak akkor mindekinek fel milkas biciklije lehetne eröfeszites nelkülBig Grin -persze ien csak a mesebe letezik de szerintem sokat tudnank segiteni dacinek ezen az elven
  • 2 1
 látom a matek nem az erősségedBig Grin ezt gondold át még1szerWink Big Grin eleve nincs 500 dh-s egész magyarországonBig Grin
  • 1 0
 csináljunk egy ilyen láncot és mindenki ad 1000forintot a következő embernek, és kap ezret az előzőtől, sztem lehet, h megérné
  • 3 1
 azt a telebaszott qrvaélet Frown Frown Frown Frown
  • 2 0
 részvétemFrown
remélem meglessz
  • 1 0
 Én is tovább adtam minden ismerősömnek!
Meg lesz a bike csak idő kérdése!
Sok szerencsét Daci!!!
Below threshold threads are hidden







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.038303
Mobile Version of Website