F1rst Place
Semmering 4.24 downhill Race 2010
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
F1rst Place Semmering 4.24 downhill Race 2010
9 Comments
  • 1 0
 Kis beszámoló:
Nagyon izgatottan vártuk már a versenyt és nagy szerencse,h egyáltalán tudtunk indulni főleg a tavalyi csapattal!
Eleve úgy volt,h Liszi és NF Bandi nem tud jönni a csapattal, mivel mk-ra esett a 24h dh.....
Közben beneveztünk 4 emberrel mondván,h majd szerzünk még 2 terminátort, de elég nehéz lett volna az ország egyik 2 legjobb emberét helyettesíteni!
Amikor neveztünk mondták,h betelt a nevezési létszám és várólistára kerültünk és 7 csapat van előttünk.
Ezek után elég kevés esélyt láttunk már a versenyen való részvételre!
Közben kiderült,h elmaradnak az mk-k is így Kishiszti és NF Bandi is felszabadult.Smile
2,5 héttel a verseny előtt írtak,h lett helyünk és indulhatunk. Big Grin
Nem hittük el és nagyon boldogok voltunk, mivel a tavalyi 2 helyről mindenképp fel akartunk álni a dobogó felső fokára. Főleg azért is mert a hurkaképű uci bíró levont tőlünk egy bünti kört......és az miatt nem nyertünk!
2 héttel a verseny előtt felfedeztem,h elég csúnyán elrepedt a vázam.....gyors garanciaintézés és a verseny előtt 1 nappal a kifele úton beugrottunk Bécsbe egy újért (itthoni forgalmazónál esélytelen lett volna ilyen gyorsan elintézni)......
Semmeringbe gyors összeszerelés és teszt.....
1 héttel a rendezvény előtt kiderült,h Liszi elfelejtette,h a családban nősül valaki szombaton délben pont amikor a start van Big Grin Big Grin Big Grin
  • 1 0
 5 fővel indult a verseny este 8-ig amikor kiért Attila.
bandi rajtolt szokás szerint de ez sajnos nem sikerült olyan jól (nem az ő hibájából), mivel a bicókat nevezés szerint kelett elhelyezni, és mi persze,h a végén tudtunk csak nevezni!
Ez azt jelentette,h kb a pálya elejétől 50m-re lejebb kelett letenni a bicót oda leszaladni és onnan a bicóval fel ........így majdnem a teljes mezőny előbb tudott elindulni és célba érni mint mi.......
Szombaton egész délután esett az eső késő estig ami kegyetlen állapotokat okozott a pályán!
késő délutánig 5.ik helyen áltunk , de aztán a 18 órási összesítőnél kiderült,h felhoztuk a 2.-ik helyre és onnantól hajtottunk (addig isBig Grin ) mint a gép.
Ballszerencsénkre egyik körben a pálya 3/4-énél szálszakadásom lett egy majdnem új gumimom és lefordult a hátsórol és nem is gurult a kerekem :/......pont a meredek sípálya melett.
A pályán leszaladni elég sok idő lett volna és az az ötletem támadt,h át a szallagon levágok a sípályán, pont ottvolt egy pályabíró tőlem nem messze akitől persze megkérdeztem,h szabad e....bólintott és elindultam ami elég viccesre sikeredett mivel a fű vizes volt és nagyon meredek-csúszós .....elkezdtem szaladni majd megcsúszott mind2 lábam és a nyeregre könyökölve a kormányt fogva kb 30m-t csúsztam 25-30-al a füvön miután elestem mert annyira felgyorsultam.....majd ugyanez még1szer és leértem a köves részhez ahonnan befutottam a célhoz és csere.....(ez a köröm 4 perc volt kerekenBig Grin )
  • 1 0
 Szedőnek volt még1 kemény esése a célugratón mivel a kezei annyira elzsibbadtak,h nem tudott fékezni...szerencsére egy nagy horzsoláson és ijedtségen kívül nem lett baja!
A Szlovákok is beremekeltek egy 14 perces körrel szerencsénkre akikkel a verseny végéig fej-fej melett haladtunk mindezek után.
Liszit hajnalban pihentettük majd vasárnap délelőtt bevetettük aktívan aminek az eredménye,h az utolsó előtti körében dél előtt pár percel abszolút pályacsúcsot ment 3.13-al, és az utolsó körben pedig lesérült, de le tudott jönni!
Mint utólag kiderült nincs komoly baja szerencsére!
Az első 3 csapat 6fős kat-ban 152 kört ment!
Ebben az esetben az összkör átlagidő döntött ami nálunk 3.48 volt a 2ik Kassai riválisoknak pedig 3.51.
Nagyon szoros-kemény embertpróbálló verseny volt amin mindenki 110%-ot nyújtott!
Krizsákék 2esben elkövettek sajnos egy hibát ,h a chippet a karjukra tették és ott nem számolta a köröket így visszaestek az elsőröl a 10ik helyre és így feladták, mivel az előző 2 évi győzelem után a 3-ra nem volt már esélyFrown
Sala egyéniben meglepően jól szerepelt...grat neki!
Ha jól tudom a Tokodi csapatok is elkövették azt a hibát az első órában amit Janiék és így nekik sem volt sok esélyük.....annak ellenére,h a csapatmegbeszéllésen minden versenyzőnek ott kelett lennie és ezt elmondták,h hova kell tenni a chippet!

Egy élmény volt!
Eredmények: www2.your-sports.com/details/index.php?eventid=5172
Képek: www.bikeparksemmering.at/de/bikepark/galerie/bikepark-events/4.24h-downhill--race-the-night--pwd-by-almudler-7.
  • 1 0
 gratulálok geronazzo ügyesek voltatok! megérdemeltétek az első helyetWink és jó lett a beszámoló is tonikámBig Grin
  • 1 0
 Thx Wink
  • 1 0
 gratulálok! miket hozott a verseny mikulása??Big Grin
  • 1 0
 Gratulálok Nektek is és Salának is!
  • 1 0
 thx







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.015743
Mobile Version of Website