hjk
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
hjk
38 Comments
  • 2 2
 enyém : igen
nekem tetszik így : igen
kinek kell tetszenie a biciklinek : a gazdájának.Tudok vele csinálni bármit amit akarok tehát teljesen jó.

Meg aztán nem is ez az egyetlen merev amibe Atlas van.
Nyáron pedig veszek Kona Howlert és szerintem ez a setup abba tökéletes lesz. nincs elő írva hogy csak valami rombolóba lehet.Smile
de az a te véleményed ez meg enyém tehát nincs gond neked nem jön be lehet 20másiknak meg igen.
  • 2 1
 howlerbe inkább offold ezt a kormányt
  • 2 2
 ne propolgassál, hidd el tudom milyen széles kormánnyal egy howler, de te biztosan jobban tudod szóval sok sikert ha egy olyan bicot akarsz összehozni amivel szart sem tudsz csinálni!
  • 2 2
 figyelj meglátjuk. Én tudom hogy volt howlered. Amúgy meg mond meg mért nem lehet vele semmit csinálni? Tiédbe a kék konába nem sokkal nagyon emelésű kormány van. na már most és számtalan merevet láttam atlassal és én is tudom mit lehet vele mert amit a régivel azt ezzel is tudom táblás, kp stb ezeknél lehet max baj a széles kormány le van vágva 760ra nekem pont elfér.
Az emelésnél lehet bajuk a többi srácnak is de baz nekem ez nagyon kényelmes mert nem egy 150cmes(náluk lehet max úgymond fura mert alacsonyak nincs olyan széles válluk sem igaz nekem sincs de én 185vagyok.) Meg azt sem írhatja elő senki hogy ki mekkora emeléssel közlekedjen volt pár kormányom 85ős 50es 20as emelésű eddig mindel ugyan azt adtam amit a másikkal.


De mindegy mond inkább meg hogy mi van a howler atlas kombóval ?? mert én elfogadom a tanácsokat csak némelyiket nem úgy gondolom. Mert én se ma kezdtem 6éve csinálom. De mondom egy jó tanács mindig jól jön. De arról hogy atlast eladjam nem tudsz le dumálni mert stílusra nekem ez megfelel. max mondj egy vázat amivel ez jó lenne úgyhogy kormány biza marad.(amúgy truva boobar lett volna de elfogyott és lett ez nagyon baráti áron.
  • 2 0
 igen, tudom de kurva szar volt lapossal mindakettő konám.
  • 1 0
 oké de nekem meg jó tehát kényelmes érted jól irányítható. magasabb emelésű 760as meg nem nagyon van a toldás téma meg engem nem nagyon fog meg tehát jobban szeretem ha rendes gyári a dolog.Aztán mondom ilyen széles kormány nem nagyon van ami megasabb emelés.
  • 1 0
 mármint magyarba nincs nagy választék amúgy van pár olyan.
  • 2 0
 ömm spank-nak van a 777-es kormánya és abból asszem van 50-es emelésű!
  • 1 0
 ja néztem de nem tetszik tehát ezért is írtam hogy nincs nagy választék. Van de nem igazán tetszetősek.
  • 2 0
 egyrészt, hogy attól, mert valakinek nem jött be a lapos széles kormány (konariderHUN), attól még másnak miértne lehetne jó, kényelmes? egyébként ha alacsonynak érzed még mindíg az olcsóbb megoldás bepakolni 1-2 hézagolót a stucnid alá és nem kell cserélgetni semmit.

a váz és a kormány között pedig végképp semmi összefüggés sincsen ("hidd el tudom milyen széles kormánnyal egy howler"), mivel ha ez a setup nked így jó, akkor a howlerbe is ugyan ilyen jó lesz, mert az elejének a magasságában semmi különbség nem lesz (feltéve ha a villa marad), max annyi az eltérés, amennyi a két fejcső hossza közt van.

hozzáteszem nkem sem tetszik kimondottan így, de ízlések és pofonok. senkinek a lelkivilágát nem akartam megsérteni, csak tisztázni akartam a félreérthető állításokat:] béke
  • 1 0
 Én nem szeretnék kötözködni, de említette (BaliX) hogy 185cm magas én 181 vagyok és mellé még úszó tehát nagy vállam van. Nekem a howler-ben 745mm es kormány volt, és kibírhatatlan volt vele. Mentem már Bass-al is amin atlas volt az sem volt a szívem csücske...ebből gondoltam hogy neki is kényelmetlen lesz úgy, mert a shonky + 745 meg egész jó volt. Szerintem ezt a vitát itt zárjuk le, mindenki a saját hibáiból/tévedéseiből tanul.
  • 1 0
 de ez pont, hogy nem hiba, vagy tévedés, hanem személyes preferencia....kinek ez kinek az. amúgy azt nem fogod tudni nkem megmagyarázni, hogy hogy lehet ugyanaz a 745 mm-es kormány egy howlerbe elviselhetetlen, ami a shonkyba egész jó. ebben semmi logika nincsBig Grin de én sem vitázni akartam ténylegWink én 195 vagyok és pl. a nagybringámon egy szezont 770-es nulla emelésű, lapos kormánnyal mentem és imádtam..
  • 1 0
 éppen azért írtam mert én sem értem, nem tudom megmagyarázni nézhetsz hülyének vagy aminek akarsz de ez így volt shonkyt imádtam lapos hosszúval viszont a howler elég szutyok volt ugy..
  • 1 0
 M-a-R-c-I-nak igaza van szerintem ha nekem jó így akkor tök mindegy milyen váz van vagy lesz.Villa pedig marad igen howlerbe is úgy pont jó lesz ha nem akkor kap egy Pikeot aztán ott lehet állítani 140ig ha kevés lenne ez bár ahol én megyek tökéletes.
  • 1 0
 szerinted nem tudom hogy lehet állítani 140ig? te velem ne gúnyolodjál..
  • 2 0
 ki mondta hogy gúnyolodok? csak mondtam hogy ha esetleg kevés lenne a útja pikot áll'thatom argylet meg nem ugyebár és azért cserélném le mert azt ugye tudom használni 100on is meg 140en semmi gúnyolódás nem volt meg M-a-R-c-I 'rta fentebb hogy ha ez a villa marad akkor is jó lesz talán márkor elolvasod mások hozzászólását is aztán beszélsz. De gondolom nehéz felfogni 10enévesen vagy értelmezni pasz nem tudom elég sokat megtudtam a kommentelésekből ki hogy ál nem konkrétan nálad csak van aki mond valamit aztán meghazutolja magát de nem RÁD gondoltam konkrétan. Meg nem vagy te nekem senkim tehát nem vágom minek nyomod a dolgot hogy ne gúnyolódjak. De mint mondtam én nem is tettem nem annak szántam meg nem is NEKED hamár itt tartunk a Pikeos dolgot de majd máskor kiemelem neved ha úgy jobban alszol nekem végülis mindegy. Zárjuk le a dolgot te neked 'gy nem tetszik howlerben sem okés elfogadom de TE nem ÉN vagyok azt gondolom. Milyen lenne már ha mindenkinek uggyan az tetszene érted. Remélem elolvasod végig és okés lesz dolog ha nem akkor meg nem tudok mit csinálni.
  • 1 0
 a szöveg második fele jogos..első kevésbé.
  • 2 2
 hát ja nincs mit tenni így jártam hm. Meg mint írtam lesz össztelós abba jó lesz és miért baj ha megvannak a cuccok előre bele (és az Atlast elég jó áron szereztem) de nem érdekes mint mondtam így jártam srácok. majd egyszer sikerül
  • 2 0
 tévedsz ha azt hiszued jó lesz a howlerbe...
  • 1 0
 tenyleg qrvara nem illik bele,szintiszta divat Big Grin gondolj mar bele,vagy csak nezd meg,hogy a prok bicojan hanyszor latsz ilyen szeles kormanyt?ketto meg gondolj bele,igy kihuzni stb. is szarabbul tudod.
  • 1 0
 egyáltalán nem divatból van benne ha divatoznék akkor színes lenne mind a szivárvány most az megy nagyon .egyszerűen csak nekem így jó keskeny kormányom is volt volt eddig vagy 10kormányom csak tudom mi jó nekem .Volt 85ös emeléső is többi mind alacsony tehát látszik melyik felel meg nekem.Mindent megcsinálom ezzel is amit azokkal tehát nem rosz vele menni. jobb lenen ha kis emelésű lenne de rühelnék vele menni de nekete ktestzene? sztem nem mert gyakorolni olyan bicóval jó amit szeretsz is amit ne mazza már csak szenvedés.(volt nekem úgy is hogy nem bírtam azt a setupot tanultam belőle).Tehát köszönöm hiába tudjátok jobban nekem mi jó hát mégis csak ez. Majd ha nem jön be akkor cserélem de nalám sosem fogtok látni csini ns toronyház emelésű kormányt meg stb max 50es emelésűt max.
  • 1 0
 ja meg hogy prok mit használnak akkor most ki divatol mért mennék én olyannal amivel a prok? kiemelési problémák meg csak mikor kezdtem akkor voltak ami nem most volt Big Grin nem atlas kormányom volt.
  • 1 0
 jó,ok igazad van am,azzal mész amivel akarsz,főleg én nem okoskodom bele,mert bicózni se tudok.
  • 5 2
 kurvára nem illik ebbe a bicoba egy atlas kormány!
  • 2 1
 mostnemazért hogy osszam itt az észt de ez az ATLAS kormány egy Fr/DH gépbe illik,szóval nem egy ilyen street bringába való cucc.. Big Grin
  • 1 0
 nem is streetezek azt kb utálom dirt-en megyek.
  • 2 1
 meg amugyis..
elég csicskán nézki de tetudod. Wink
  • 1 1
 mi a csicska benne mond meg öszintén ?
  • 1 1
 meg nem azért de te is írtál egy képhez hogy kéne atlas akkor ez hogyvan öreg?? te umfed be már nem lenne csicska az sem dh -fr váz mert semmi olyat nem csináltam vele mégis kettétörtem egyet. Nem bánnád ha eladnám neked enyémet ? lehte erről is van szó kicsit nem biztos de lehet. De mindegy mert nekem tetszik a bicó és amit mondtam na kinek kell tetszenie na kinek ? hát NEKEM!! Neked is biztos tetszik a tiéd gondolom ugye na nekem a tied nem érted kinek mi.
  • 2 0
 kár hogy a hardy a gyártó szerint FR váz Smile
  • 1 0
 kár hogy elhiszed mert az umf nem annyira acélos cucc volt 2is nem hiszem hogy bírná sokáig az FR-t bár ki mit tekint annak ugye. Meg én is tudom hogy azt ÍRJÁK róla de sok mindenre írnak sok mindent és hoppá nem mindig igaz. Erre majd rájösz te is egyszer. Meg ha dirtbe eltörik többen is.(jó lehet te a pinkbike képek szerint élsz és ha nincs sok kép itt akkor nem is volt ilyen törve sokan így vannak.) Eltörtem manitou stancet is nem raktam fel ide eltörtem hardyt is 1 Team nem raktam fel ide. Lehet jobb lett volan mert régi gépen vannak a képek tehát már nem nagyon fogom látni de mindegy nem is nézegetek töröt képeket mert minek megszívtam minek nézzem még utánna. Manitoura is mit írnak FR teló na érted mivan? ha nem majd megérted egyszer.
Hogy nem minden az ami és nézd meg nem külföldi pályákon megyünk egyikőnk se mmert semmi hozzá hasonló nincs itt mind kint ami szomorú na de érted ha itt törnek akkor ott mégjobban. Argylem is FR van írva mégse vinném oda hosszótávra egy külföldi pályán ami tényleg fr pálya .
  • 1 0
 nekem volt hardym bírta, ha jól van megépítve nekem semmi bajom velük.
  • 1 0
 enyémbe se boxxer volt sőt egy 100as teló tehát ha már fr akkor bírnia kéne mert ez a váz dirt és 130ig lehet a zöld.
és semmi letörés nem volt vele tudok bicózni szerencsére tehát nem is basztam oda semminek. egyszerűen egy gyengébb márka tehát nem egy élvonalas úgy értem és ezt be kell látnod. Amúgymeg a dirt fun (hardy elődje ) utánn nem nagyon van umf mostmár csak a színre mennek. de lényeg hogy nekem is rendesen volt összerakva tehát nem tudom mire gondoltál semmi nem oda illő nem volt benne pl double track mert alu a váz és azok nem annyira barátok az most mindegy hogy mért. 1 évet ment a váz egyébként dirt melett nehéz sem vagyoktehát még az sem lehetteta gond anyag hiba is előbb jelentkezik.


mindegy nekem nem adta.
  • 1 0
 @BaliX: eladod az ATLAS kormányt? Big Grin
mennyibe fájna?
  • 1 0
 nagyon sokba és nem akarok fájdalmat okozni veleBig Grin úgyhogy marad de kösz az érdeklődést.
  • 3 2
 mano igazad van!
  • 2 2
 Jo bico!
  • 2 0
 te se propolgassál!







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.024503
Mobile Version of Website