minden vasárnapra 1 uj kanyar :)
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
minden vasárnapra 1 uj kanyar :)
9 Comments
  • 1 0
 Akkor minden vasárnap egy új képek //de ne csak kanyarokról// Smile reméljük nem lesz nagyon fagyott a föld . . . . "" NO DIG, NO RIDE"" !!!
  • 1 0
 a csákánynak a fagyott föld sem akadály , csak hó ne legyen Smile
  • 1 0
 Jó idő //CHEK// vasárnap //CHEK// kanyar ??????
  • 1 0
 folytatva van folyamatosan, viszont képet most nemcsináltam. legközelebb lövök pár újatWink
  • 1 0
 ez a pálya merre van? lett belőle valami? Smile
  • 2 0
 A kőszegi hegyen, de a sok balhé miatt nem a magyar hanem az osztrák oldalon . de sajnos az osztrák erdészek megtalálták és ebből is kurva nagy balhé lett, szerencsére pont nem voltunk akkor kint. Azóta újra van a magyar oldalon is kettő , az egyik épített nagy ugratós döntött kanyaros kicsit sopron jellegű, a másik meg teljesen más az természetes meg fenyőerdőben megy minden van benne ami kell és magyar viszonylatban már elég hosszúnak számít. 2:40 ha nagyon adod neki akk kb 2.30. végre nemrég teljesen elkészült , sopronon kívül oda járkáltam a legtöbbet erre ott is elkaptak a múltkor a nemzeti parkosok. kb 1 hónapja. azóta nem is voltam ott. Úgyhogy most minden egyes guruláshoz sopronba kell autóznom ha akarok valami értelmesebbet. vicc az egész ami itt megy. nektek azért jó pesten mert annyian vagytok hogy azt már nem tudják kordában tartani és leszarják de itt más a helyzet sajnos.
  • 1 0
 sajnálom:S esetleg csak kíváncsiságból nincsen képi vagy videoanyag azokról a pályákról? olyan helyre se tudtok építkezni ahova nem tudnak bemenni autóval és nehezen felderíthető hely, vagy mindenhova eljutnak? nálunk amúgy eddig tényleg egész jó a helyzet, full békénhagynak minket, és halad a pálya is, egyetlen nagy hátrány, hogy kicsi a hegy, így csak 1 perces pályákat tudunk építeni, de azokat megpróbáljuk minél élvezhetőbbre, meg technikásabbra építeni sok kanyarral
  • 1 0
 Pont ezt beszeltuk vmelyik nap a Marioval(firstdhct) hogy nem tudunk mar hova epiteni.
Az erdeszek kb minden palyarol tudnak ami epult vagy nekialltak epiteni.....nem sok ertelme van ugy hogy minden percben azt kell nezni hogy mikor bukkannak elo a zoldek. Sajnos ugy nez ki hogy itt vegleg befuccsolt a dolog, pedig ahogy a Mario irta mar elkeszult egy eleg jo palya......
Itt nalunk a Koszegi hegysegbe teljesen el lehetetlenitettek a dolgokat....Frown
Semmi jot nem is varunk mar hogy valaha lesz is itt valami..
  • 1 0
 jaja hallottam, rohadna meg az összes ilyen... talán abban reménykedhettek h egyszer kevésbé szigorú, faszkalap vezetőség lesz.







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv56 0.015099
Mobile Version of Website