Stories posted under Pinkbike Community blogs are not edited, vetted, or approved by the Pinkbike editorial team. These are stories from Pinkbike users. If a blog post is offensive or violates the Terms of Services, please report the blog to Community moderators.

THIRD - magyar verzió

Oct 31, 2008 at 12:09
by Péter Vanczák  
Third – vagy magyarul harmadik. Harmadik tagja a filmeimnek (1. Out of control, 2. Never brake). Nem egy NWD, de a lehetőségeinkhez képest megtettünk mindent hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, és a videókból.Tavasszal kezdtük a forgatást, legelőször Misu részeivel, mert kiutazott Angliába dolgozni, hogy az idei dh szezont már az új Intense M6-al fejezze be. Hibák miatt az országos bajnokságot újrarendezték, itt az időmérő futamon vállsérülést szenvedett. Pár hét lábadozás után újra nyeregbe ült, és a szekciója végére összehozott még egy pörgős rideot.
photo

utatugro


photo

Misu versenyen



Joey, azaz Kerekes Tibor, sok kihagyás után próbálta magát újra formába hozni, és szép látványos trükköket bemutatni a kamerának.
photo

x-up


photo

table



Robi, a pörgős, stílusos dhzáson kívül megmutatta, hogy a 4x pályán is otthon van, sőt a nagy ugrásokat is stílusosan hajtja végre.
photo

dontottkanyar

photo

dontottkanyar


A vegyes részben több olyan rider is bemutatásra kerül, akik méltóak a filmben szereplésre. Név szerint Kaulics Péter, Mizerák Máté, Magyar Péter, Orosz Máté, Stomp Szabolcs és Vanczák Péter. Van aki eséseivel, van aki nagy ugrásaival, trükkjeivel.
photo

Kaulics Peter esese


photo

Vanczi repul


photo

Mateka egy dontottkanyarban


photo

Magyar Peti a FenyvesDH-n


photo

Szabi ugrik


photo

sorozatkep Mizorol




A filmet a helyi utcákon és a dh pályán (Kazincbarcika), a bükkszentlászlói dh pályán, a bükkzsérci 4x és dh pályán valamint az egri Eged hegyen forgattuk.

A THIRD először október 26-án került bemutatásra baráti körben, a szereplőknek. Sikeresnek bizonyult.

Tekintsétek meg a filmemet:
Views: 9,223    Faves: 61    Comments: 55


írta: Vanczák Péter
http://www.peterdh.hu
http://www.d-ride.fw.hu

Author Info:
vanczakp avatar

Member since Mar 12, 2006
2 articles

1 Comment
  • 0 0
 pitehhh Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv42 0.022662
Mobile Version of Website