DH w kopalni, ktos sie tam wybiera? przypominam ze impreza odbywa sie w dniach 5-6 kwietnia. Tak pozatym to mam pytanie, w zwiasku z tym ze mam SS, jakie najlepiej przelozenie sobie zrobic tzn. ile zebów na przód jak z tylu mam 15t
aha i jeszcze czy jest mozliwosc zalatwienia noclegu i po ile ?
daj mniejsza z tyłu poprostu ale tez bedzi malo daj na przod 44 , ja mam ten sam problem i tezz wybieram sie do bohni, przynajmniej mam taki zamiar mam nadizeje ze zdazylem z wpisaniem sie
a vo tam coś pisało ze od kolejności zgloszen zalezy , jakby za duzo ludziskow bylo , kurnaaaaaa ino żeby do teo czasu jakis full sie u mnei w doma pojawil jak wszystko pyknie to botlle rocket bedzie
a vo tam coś pisało ze od kolejności zgloszen zalezy , jakby za duzo ludziskow bylo , kurnaaaaaa ino żeby do teo czasu jakis full sie u mnei w doma pojawil jak wszystko pyknie to botlle rocket bedzie
hmm, myslisz ze bedzie az taka duza frekwencja ze ludzi z kwitkiem beda odsylac ?? jak tak to chujowo jak pojade tak daleko i nie bede mógl sie nawet przejechac ! a co do nowej ramy to mysle ze trzeba pierw ja wyczuc, troche pojezdzic zanim sie wystartuje w zawodach
http://www.solnydownhill.pl/regulamin.pdf tak sobie to przeczytalem i stwierdziem ze to kupa troche te zawody, tam w sumie wychodzi ze przez te 3 dni mozna zjechac tylko kilka razy, trzeba wplacic 150 zl na ich konto do 20 marca, jak to przeczytalem to sie troszke zniechecilem do tego, za 150 zl mam 3 dni nocleg w szczyrku i po 5 zjazdów dziennie. Raczej mnie tam nie bedzie popatrzcie jeszcze na pory, komu kurwa bedzie sie chcialo zapierdzielac na sniadanie o 6:00 !!?? jeszcze mnie rozpierdziela prezpis o o kaucji na rekalamacje decyzji sedziego, trzeba na poczatku wplacic 50zl, jak sedzia uzna reklamacje to zwraca kase jak nie to ja zatrzymuje , myslalem ze to bedzie calkiem inaczej wygladalo...
hmm ja tam nie wiem z tym przelozeniem. Bochnia to 40km odmojego miasta , oraz mojego rodzinego miasta ( krk ) .. co do tego wszytkiego to sądze ze moze byc fajnie ,zawsze mozna podbic i posmigac u nich w lesie/streecie .. ja tak zrobie. miasto fajne, ciekawa atmosferka w lesie.. ogolnie polecam tam wpadniecie.
powiem tyle streetersi by tam dali szollll(show) bo trasa jest plaska ... i mi bedzie ciezko wiec po prostu licze ze ktos popelni bład i zle skreci albo cos