Powered by Outside

Bochnia Bochnia Bochnia

Forum Polski :: Zawody
Bochnia Bochnia Bochnia
  • Previous Page
Author Message
Posted: Mar 7, 2008 at 6:33 Quote
DH w kopalni, ktos sie tam wybiera? przypominam ze impreza odbywa sie w dniach 5-6 kwietnia. Tak pozatym to mam pytanie, w zwiasku z tym ze mam SS, jakie najlepiej przelozenie sobie zrobic tzn. ile zebów na przód jak z tylu mam 15t

aha i jeszcze czy jest mozliwosc zalatwienia noclegu i po ile ?

Posted: Mar 8, 2008 at 6:44 Quote
jak do dh to chyba najlepiej 32 z przodu

Posted: Mar 8, 2008 at 9:00 Quote
teraz mam 32 i nie starcza mi

Posted: Mar 8, 2008 at 15:17 Quote
daj mniejsza z tyłu poprostu ale tez bedzi malo
daj na przod 44 , ja mam ten sam problem i tezz wybieram sie do bohni, przynajmniej mam taki zamiarBig Grin mam nadizeje ze zdazylem z wpisaniem sie

Posted: Mar 9, 2008 at 8:57 Quote
za duzo roboty, zeby na tyl dac mniejsza, wkrece ze starej korby 42t na przód i bedzie git tup a z jakim wpisaniem miales sie spóznic ??

Posted: Mar 9, 2008 at 10:28 Quote
a vo tam coś pisało ze od kolejności zgloszen zalezy , jakby za duzo ludziskow bylo , kurnaaaaaa ino żeby do teo czasu jakis full sie u mnei w doma pojawilBig Grin jak wszystko pyknie to botlle rocket bedzie

Posted: Mar 9, 2008 at 10:51 Quote
kloochator wrote:
a vo tam coś pisało ze od kolejności zgloszen zalezy , jakby za duzo ludziskow bylo , kurnaaaaaa ino żeby do teo czasu jakis full sie u mnei w doma pojawilBig Grin jak wszystko pyknie to botlle rocket bedzie
hmm, myslisz ze bedzie az taka duza frekwencja ze ludzi z kwitkiem beda odsylac ?? jak tak to chujowo jak pojade tak daleko i nie bede mógl sie nawet przejechac ! a co do nowej ramy to mysle ze trzeba pierw ja wyczuc, troche pojezdzic zanim sie wystartuje w zawodach Smile

Posted: Mar 9, 2008 at 12:10 Quote
http://www.solnydownhill.pl/regulamin.pdf tak sobie to przeczytalem i stwierdziem ze to kupa troche te zawody, tam w sumie wychodzi ze przez te 3 dni mozna zjechac tylko kilka razy, trzeba wplacic 150 zl na ich konto do 20 marca, jak to przeczytalem to sie troszke zniechecilem do tego, za 150 zl mam 3 dni nocleg w szczyrku i po 5 zjazdów dziennie. Raczej mnie tam nie bedzie Blank Stare popatrzcie jeszcze na pory, komu kurwa bedzie sie chcialo zapierdzielac na sniadanie o 6:00 !!?? Wink
jeszcze mnie rozpierdziela prezpis o o kaucji na rekalamacje decyzji sedziego, trzeba na poczatku wplacic 50zl, jak sedzia uzna reklamacje to zwraca kase jak nie to ja zatrzymuje lol , myslalem ze to bedzie calkiem inaczej wygladalo...

Posted: Mar 11, 2008 at 5:53 Quote
hmm ja tam nie wiem z tym przelozeniem. Bochnia to 40km odmojego miasta , oraz mojego rodzinego miasta ( krk ) ..
co do tego wszytkiego to sądze ze moze byc fajnie ,zawsze mozna podbic i posmigac u nich w lesie/streecie .. ja tak zrobie.
miasto fajne, ciekawa atmosferka w lesie.. ogolnie polecam tam wpadniecie.

Posted: Mar 27, 2008 at 13:44 Quote
Nscom... znawca bochenskich sciezekBig Grin Whip

Posted: Mar 30, 2008 at 10:24 Quote
mój kolega jedzie do bochni do kopalni ma na imie aram raoof

Posted: Mar 30, 2008 at 10:40 Quote
ja 2 razy byłem na dh Big Grin tak to dirt i fr Big Grin Big Grin mam nadizeje ze nie bede ostatniBig Grin Big Grin przynajmniej przed ostatniBig Grin

O+ FL
Posted: Apr 4, 2008 at 2:04 Quote
Dokładnie
byle by ostatnim nie być ;];]
nie chce ktos za friko na towarzysza jechać

Posted: Apr 4, 2008 at 2:53 Quote
z gory pisze zeby si enie smiac ze bede ostatniBig Grin Big Grin

O+ FL
Posted: Apr 4, 2008 at 5:45 Quote
powiem tyle
streetersi by tam dali szollll(show)
bo trasa jest plaska ...
i mi bedzie ciezko wiec po prostu licze ze ktos popelni bład i zle skreci albo cos Wink

• Previous Page

Copyright © 2000 - 2026. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.011793
Mobile Version of Website