Hmmm praca całkiem ale nie jeździłem na nim tylko bujałem go w sklepie wiesz musisz ustawić go pod siebie a ile ważysz ?
hyh rozbawiłes mnie jak mozesz sie wypowiadac czy mowic o jego + czy - jak piszesz ze " bujałeś w sklepie " dosc smieszna rozmowa.. ja sie równiez nie wypowiem an ten temat bo jak kolega to w/w stwierdził tez bujałem... z ta róznica ze rozkrecałem pokoleji kazdy model 55... na szkoleniu... kolejna dosc smieszna sprawa jest twoja kolejna wypowiedz..
gardorr wrote:
Tak opłaca sie ;D tylko uważaj na ośkę bo czasem są luzy (czyt. sa wady w tym amorze)
moze mi opowiesz na ten temat coś czego ja nie wiem "wady" jakie wady ? mimo ze fabryki marzocchi przeniesiono na taiwan.. nie oznacza to gorszej jakosci wykonania... technologie zawsze pozostana włoskie tak jak i wykonanie bo normy produkcyjne musza zostac spełnione bez tego by ten widelec ni ujżał swiatła dziennego.. a juz nie wspomne o wydaniu produktu do sprzedazy bez bardzo dokładnych badan... wiec kolejna śmieszna wypowiedz z twojej strony...
Ehh wiec tak o wadach to proszę masz tutaj link ;] http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=45365&highlight=luzy+osi i to nie jeden przypadek "wady" , niby pisze ze trzeba piastę rozebrać i złożyć i będzie dobrze ale po jakimś czasie znów jest luz. a Co do bujania sie w sklepie chciałem tym wyrazić ze nie jest twardy tylko miękko chodzi . A powiedz sam ze za taka cenę sie opłaca sie zakupić go ;]
Ehh wiec tak o wadach to proszę masz tutaj link ;] http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=45365&highlight=luzy+osi i to nie jeden przypadek "wady" , niby pisze ze trzeba piastę rozebrać i złożyć i będzie dobrze ale po jakimś czasie znów jest luz. a Co do bujania sie w sklepie chciałem tym wyrazić ze nie jest twardy tylko miękko chodzi . A powiedz sam ze za taka cenę sie opłaca sie zakupić go ;]
Pozdro
wypowiedziałe sie jusz na temat tego na dh-zonie... mimo ze nie lubie tego miejsca..... tak poza tematem to nie jest WADA ! tylko nowy system mocowania osi w amorkach Marzocchi a ze ludzie nie czytaja instrkucji bo twierdza ze sa najlepsi i wszystko wiedza... to jusz nic nie poradze.. a tobie polecam zanim sie wypowiesz... przeczytaj tu i uwdzie na ten temat i potem pisz...
Zwracam honor ;] spoko bo wiesz patrze kiedyś tam na dh-zone a tu temat o luzach i ludzie ze wady wady i jakoś utkwiło mi to w pamięci. Dobrze że wytłumaczyłeś to na dh-zone ;]
czyli o co chodzi z tymi luzami na ośce bo nie łapie , a amor juz do polski leci
podałem już na DH-złomie wiec podam i tu "Witam sporo widomosci tu zostało podanych... a ja poroponuje ludziom zeby zaczeli czytac instrukcje obsługi to wiele moze wyjasnic a i pewnie jeszcze wiecej pomuc tak dla zainteresowanych... czesc z instrukcji POLSKIEJ ze strony marzocchi.com... bo widze ze cały temat sie opiera o nie dokonca umiejetne mocowanie nowego systemu marzocchi.. http://dhclubrs.elsat.net.pl/55.JPG pozdr. for all " cytat z dh-złoma...
Hmm Witam panowie nie chce zakładac nowego tematu co sądzicie o 55R ale 140 skoku jakies różnice oprócz w.w wady cechy zalety?? Z góry dzieki i pozdrawiam mociek92
Moze jeszcze zdąze wam cos podpowiedziec. Jezeli Marzocchi to tylko do 2007 roku. Więc nowizny nie kupowac!! Sam zrobilem ten błąd. W marzocchi od 2008 roku mamy przykrą niespodzianke. Tłumiki pochodzą od Suntoura. A gregorio nie uznaje gwarancji. Więc nowego Marzocchi nie kupujcie. To najgorsze gówno. SHIT SHIT SHIT. Marzocchi owszem kiedys było b.dobre ale teraz? U mnie ten tłumik padł po 2mies lajtowego jeżdżenia. Jak wysłałem go do serwisu to okazało sie ze masowo wszystkie Marzochy sie psują. Dobra rada, jezeli Marzocchi to TYLKO DO 2007 ROKU!!