do 1000zl mozesz kupic duzo lepsze amortyzatory niz stance np. manitou travis, nixon lub sherman marzocchi z150, z1fr, 55, RS domain lub z tanszych np rst storm. Osobiscie polecam z1 fr, mam takiego i jestem bardzo zadowolony ale radzę kupić wersję na sztywną oś.
Zależy też do jakiej ramki. W okolicach 1200zł dostaniesz już nowegi Jurka jak poszukasz. NO i głowne pytanie czy chcesz jedno czy dwu półke. tego Blunta stanowczo bym odradzał bo w tym pzredziale cenowym można miec naprawde o wiele lepsze amorki.
i zależało by mi też na regulowanym skoko a w tych cenach to tulko używany RS Pike albo Manitou Stance Flow i zapomniałem o najważniejszym żeby amorek był na zwykłą oś
Edytuj posty. A dlaczego na zwyklą oś? Za tą cene mógłbys tez poszukać Shermana 110-150 i spokojnie by ci starczło na piaste. Najtansze Novateci były po 100zł kiedyś, teraz Choseny widziałęm po 120zł. A jak z używek z regulowanym skokiem to za 1000zł tez spokojnie byś wyrwał Domaina bo były promocje że nówki 318 u-turn po 1200-1400zł chodziły.
dobrze Ci radzą, szkada sensu ładować kase w miękką oś. ja bym coś używanego radził, pajka na lighcie poniżej tysia dorwiesz. a jak coś mocniejszego pod dh/fr to szukaj jakiegoś shermana,nixona, liryka/domaina (choć raczej jeszcze nie sprzedają ludzie używanych), albo odpuść sobie regulowany skok i z1 od marcoka