Powered by Outside

Evil Imperial

Forum Polski :: Sprzęt
Evil Imperial

Author Message
Posted: Aug 25, 2008 at 1:33 Quote
hej wiecie coś może o tej ramie Evil Imperial gdzie ją można kupić i za ile

Posted: Aug 25, 2008 at 2:20 Quote
sciagac z UK lub USA
Price: $699.99
http://www.monkamoo.com/Evil%20Bikes%20Pages/evilbikesimperial.html

Posted: Aug 26, 2008 at 1:14 Quote
hm moim zdaniem to kupno tej ramy to troche zły pomysł jest cieżka droga na tyle ze zachodzi na cene w miare dobrego uzywanego fula co do ht maxymalna cene co można dac to do 1200 moim zdaniem ... ten evil ma dziwne kąty z której strony popatrzysz to co.ś gdzieś jest do ''czego innego '' weź lepiej zapoda j tansza rozsądniejsza ramka z polski jeżeli sie coś sypnie nie bedzie problemu a jak cos weźmiesz z uk np imperiala a zdarzało sie że sie sypały i to nieraz to już nie bedzie tak łatwo...

Posted: Aug 26, 2008 at 1:20 Quote
ja np gdybym mial wybiera fulla do 1500zl,a imperiala wybralbym evila, bo jakos wole hardtaile,a katy sa dobre,pod warunkiem ze nie wsadzi sie dirt jama czy czegos takiego

Posted: Aug 26, 2008 at 1:50 Quote
fula nie chce, wole sztywniaka do FR a do niego chce włożyć na razie z1 a później może 66

a tak w ogóle to co powiecie o DC Cocker ale, albo coś dobrego do FR ale sztywniak

Posted: Aug 26, 2008 at 6:33 Quote
już lepiej tego dc łatwo dostepny stylowy fajne geo sąsiad ma wypas ... a cena przystepna ma w nim z 150 i frówa sie na tym nawet spox

Posted: Oct 16, 2009 at 8:40 Quote
witam posiadam ta rame dobrych pare lat i swoje przezyla jezdzilem na niej w kazdej dyscyplinie kolarstwa i wszedzie sobie dawala znakomicie rady i ani razu nie jekla a co do cocka to lipa wiem bo posiadalem ta rame i bez wachania wybralbym evila a wogule to chcialby wiedziec kto usmiercil te ramy bo ja nie widzialem i nie slyszalem a poza tym to zadna rama nie jest niezniszaczalna

Posted: Jan 21, 2010 at 10:45 Quote
durka durka. mohammed jihad.

• Previous Page
  • Next Page

Copyright © 2000 - 2026. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.008058
Mobile Version of Website