hm moim zdaniem to kupno tej ramy to troche zły pomysł jest cieżka droga na tyle ze zachodzi na cene w miare dobrego uzywanego fula co do ht maxymalna cene co można dac to do 1200 moim zdaniem ... ten evil ma dziwne kąty z której strony popatrzysz to co.ś gdzieś jest do ''czego innego '' weź lepiej zapoda j tansza rozsądniejsza ramka z polski jeżeli sie coś sypnie nie bedzie problemu a jak cos weźmiesz z uk np imperiala a zdarzało sie że sie sypały i to nieraz to już nie bedzie tak łatwo...
ja np gdybym mial wybiera fulla do 1500zl,a imperiala wybralbym evila, bo jakos wole hardtaile,a katy sa dobre,pod warunkiem ze nie wsadzi sie dirt jama czy czegos takiego
witam posiadam ta rame dobrych pare lat i swoje przezyla jezdzilem na niej w kazdej dyscyplinie kolarstwa i wszedzie sobie dawala znakomicie rady i ani razu nie jekla a co do cocka to lipa wiem bo posiadalem ta rame i bez wachania wybralbym evila a wogule to chcialby wiedziec kto usmiercil te ramy bo ja nie widzialem i nie slyszalem a poza tym to zadna rama nie jest niezniszaczalna