otórz zastanawiam sie na kupnem nowego łancucha i wpadł mi dartmoor vert w oko tylko nie wiem czy bedzie pasował. stary mam jakis oname wiec nie moge powiedziec czy jest 1/8 czy 3/32. z przodu mam zebatke 32 truvativ a tyl zrobiony domowa metoda z rurki pcv i podkładek od kasety singiel z zebatka 16 z kasety shimano hyperglide. Czy ten lancuch bedzie grał??
tu w s.s. nie ma znaczenia łańcuch wazne zeby nie był przeciagniety wtedy nie powinien spadac ... chyba żebardzo dokładnie naciągniesz haki , możesz zakupic najzwyklejszy łańcuch bmx owy kosztuje z 30 zł jest cieżki ale wytrzymały i żadko kiedy spada ...
no to napinacz ... do ss i juz problem z głowy choc moze bedziesz mia l takiego farta ze łańcuch Ci siodzie tak ze nie bedzie spadał miałem tak w agangu ...
Halflinka nie zawsze daje rade, jest taka mozliwośc ze nawet z halflinką nie wyregulujesz tego za nic. Miałem tą samą sytuacje, przy starym krossie i nic sie nie dało zrobic. Łancuch albo wisiał albo sie nie kręcił. Albo napinacz albo poziome.. A tak nawiasem to nie kupuj pod żadnym pozorem Dartmoora z halflinek bo sie rozciąga jak pojebany. i Nie przesadzam, masakrycznie się rozciąga..