Witam Zakupiłem ktm tribute i nie moge dobrac suportu mufa jest 68mm ale jak taki zaloze to korba sie w nim nie przekreci koniec korby wadzi o wachacz dolny mysle o zalozeniu suportu 83mm ale czy sie on wkreci. w sklepach kolesie sa za tepi nie wiedza o co biega. moge foty wyslac.
Witam Zakupiłem ktm tribute i nie moge dobrac suportu mufa jest 68mm ale jak taki zaloze to korba sie w nim nie przekreci koniec korby wadzi o wachacz dolny mysle o zalozeniu suportu 83mm ale czy sie on wkreci. w sklepach kolesie sa za tepi nie wiedza o co biega. moge foty wyslac.
załóz normalny 68 daj podkładki od strony gdzie jest za blisko ( takie podkladki czesto sa w suporcie od Hollowtecha II) i sprawa zalatwiona a ile jest za malo ?
i jak tam dowiedziałes sie coś jeszcze czy ma ten 83 czy 68mm włozony bo mam dwie korby do kupienia gravity 83mm i 68mm
gadał ze ma 73mm... zresztą wszędzie gdzie szukałem tez tak pisze to pewnie tak jest polecam może jeszcze dla pewności napisać [email protected] ... tam zapewne dostaniesz odpowiedz pozdr.