#01

May 1, 2008 at 15:13
by Daniel Balogh  
Magyarul írom, részint mert nemtudok angolul, részint mert lusta vagyok. Pár aproságot leírok amit nemsokan tudnak de én büszke vok rá.. vagy nemtom valami ilyesmi. na ha nem vagy lusta olvasd el Big Grin Hello!

Nahátakkor bemutatkoznék Balogh Dani vagyok. 92 áprilisában bujtam ki anutámbol budapesten, azóta itt élek. 3 éve nyomatok (05 óta), vegyes érzelmek kavarognak bennem. Mármint ezt ugyértem, hogy jó dolog bicózni vagy nem. Alapvetően jó, sőt felbecsülhetetlen. De a pénzhiány ezt erőteljesen befolyásolni tudja.

05 márciusa:
királyság. kész az első gép. tavasz sárga mongoose túra váz, kopogós 2 cm úttal rendelkező duplavállas sr teló. mi kell ennél több? hát első pillanatban semmi. mert végülis 1.5 év után egy álom vált valóra. megvan az első középméretes, ha nem is általam de haverok által összerakott bicó. jo lépjünk tovább és hagyjuk ki azt hogy bicó.

06 nyár:
a mongoose egy nagyjábol -ha olyankedve van nem esik szét- bicóvá fejlődött fel, ami egy 03mas polarx ben és egy sr telóban nyilvánult meg. mostmár csak versenyezni kéne. és mi lenne ideálisabb mint a gellérthegyi lépcső dh? azkellnekem nemhogy verseny, de dh tapasztalat nélkül. v fékekkel. iskolatáskában nyomattam, mert nemvolt gerincvédőm... áh kapufa.

06 nyár, verseny csapó 2:
kkkkétttezzzzzerhattttttttTokkkkoddddd ddddéééhhháá EZZAZZ. vonat norbi kisjani sokanmindenki hulla fáradtság este megfagyás a sátorban aztán nesze 1 hete volt patentpedálom, v fékekkel juni 1 be sikerült 4. helyezést elérni. telóm ugyan eltört, de csudajóvagyok gondoltam én és haladnifogok felfele. világkupáig megse állok.. jo skipp innen megin mer uncsi

07 április:
itt a 3. verseny hejj hejj hejj Big Grin hármashatárhegy déhá
időmérő kress, alkar off, lánctányér off. roller a cél ig.
döntő 13 mp javitás, nemmondom esés miatt visszavettem a tempot.
kb huszon harmincadik hely... nembaj 80 bol nem vészes. dwbh(dont worry be happy).. majd legközelebb.

07 junius:
suli. ballagás. megvan a 8 általános. banketröl elkéreckedés->fejfájás indok... onnan go zp.
másnap.... start hegy almával atissal tomival hogy majd jol videozunk meg beugrom kisvasutat.
tomi és atis elkurvultak haza. ketten maradtunk. de csak egy amradhat szal én ezen az elven beprobáltam kisvasutat 90mm ert mozgo dropoffal meg polarx el.
sok ovlt a speed, pofámbasütött a nap, kicsatoltam a patentpedált és vártam h puffanjak.bimm fejre, aztán gerinc (kösz máté a gerincvédőt), onnan megpattanva előreszaller, megint gerincre
és stopp. bico susnyában alma probálta felvinni, de meredek volt az érkező, nemment neki. megfogtam a kereket, baszottnagy reccsenés. eltört a balcsuklóm. felhivtam bencét telefonon mert őt láttam ott ugrani először h beprobáltam és h elestem.
aztán ádámot hivtam fel, h eltört a bal csuklom és a jobb kisujjam, értem tud e jönni. jött hazavitt. nefürgyéle, evés, go korház már anutámmal és bátyámmal. éjjel 2 re haza is értünk a taxival, 2 gipszel. másnap még fasza 3 cm es drótot kaptam a kisujjamba. izgi. 3 hét bicó off

07 oktober:
TTTTTOOKKKKODDDDDD DDÉÉHÁÁÁ 07
végre verdával- ádámékkal.
időmérő kress
döntőben beértem az elöttem startolt gyereket és amikor kerültem ki kress megint. faja...
hazaérés kocsival, lora és ádám lefárasztva. de ott a gond: lábraállni valahogy nemsikerült. következett 2 hét bicebócáskodás aztán megint jóvolt minden.

07 november:
merevbicók sorozata után első össztelós bicom kezdem el építgetni... de nemtartott soká, mert öreg váz volt és dhtibi is mg lacika is adott neki. elrepedt eltört a csapágy. megcsináltattam, eladtam merev lesz megint.

08 április:
2 hónap bicónélküliség után 16. szülinapomon, 9.én sikerült 2 kerékre állítani a gépet és gurulni egy karikát. pár nap mulva nagyjábol kész is lett.
ez megint nemtartott soká, mert 20. án eltört a hajtókar. és az a helyzet hogy kurvára nincs erre pénzem. szal igy azvan, hogy megyünk Mariborba világkupát nézni valoszinűleg Jezsoékkal és Barátnőmmel (Edinával), amire elmegy minden pénzem. de megfogom oldani, tudom magamrol, hiszen 3 évig ezt csináltam. elromlott és kokány művek. nemtudok mit tenni. ide születtem, és nem burzsujnak.


jövőröl annyit hogy számítok valami eredményre ha elérem azt a szintet hogy nem esik szét a bringám. aztán minden jön magátol. nemtudom minek irtam ezt le. mármint ezt az egészet. de valahol ugygondolom, ezeket a dolgokat már annyiszor meséltem el, hogy unom. ígyis elég foghijjas, de majd kiegészítem. egyenlőre ennyi. ja és ez mondom nagyon hiányos. egyes emberek elképzelni nemtudják, mennyit kell szenvedni ahoz hogy egybenlegyen az ember szekere. 3 év alatt, ugy hogy másra nem költöttem (és tényleg nem... szar a telefonom, nem a legdivatosabb cuccokban járok, és amit lehet probáltam olcson szerezni....), nem tudtam a mai napig egy olyan bringát összerakni, ami egybemaradt volna.és van pár ember,társaság akinek sokat köszönhetek, mert valamiben segitettek, olcson adtak valamit (mert tudták hova lesz), vagy csak segitettek a fejlődésben:

Ádám
Atis
Alma
Jezso
Jocek
Ribo
Norbi
Brüsszel
Adrián
Bence
másik Bence
KisJani
Andris
Dávid(dark)
(és még nagyon sokan.)
újpalotaiak, jánoshegyiek, kápmegyeriek, óbudaiak, cinkotaiak, balatoniak, ligetiek és mindenki akit kifelejtettem:

KÖSZI


0 Comments


Post a CommentYou must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
Copyright © 2000 - 2019. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv65 0.009842
Mobile Version of Website