fucking dent in rear end.. do they have any (quality)control @ the factory ???? un fucking believable..
this will be my last banshee i ever bought..
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
f*cking dent in rear end.. do they have any (quality)control @ the factory ???? un f*cking believable.. this will be my last banshee i ever bought..
32 Comments
  • 1 0
 dikke mail naar hoofdkantoor banshee, die dude van die baggershop niks doorgeven maar wel noemen in je mail.
zeggen dat ie nu in elkaar zit maar je m niet WEER uitelkaar wil trekken.
je vorige klachten ook opgeven en zeggen dat ze er GVD is een sorry/schadevergoeding aan mogen wagen.
  • 1 0
 ik ga nu nog niet mailen , dat komt niet goed..
ik ben nog aant afkoelen Wink
maar idd 100% freeborn overslaan en die gast mailen (directeur) van de laatste mail van het hoofd kantoor..
dis toch te triet voor woorden >? een kras okee.. maar zo'n deuk is niet zo 123 te maken in massief alu Frown
  • 1 0
 Tering wat een schijt winkel is Freeborn dan zeg. Enigzins moet ik wel zeggen dat ik het not-done vind om per c een Banshee sticker te eisen terwijl je korting krijgt via Freeborn omdat er Mythic op staat maar ok. Ik heb er vrede mee dat het er bij mij opstaat anders had ik wel bij Shock Therapy in duitsland besteld voor die paar knaken meer.

Wie heeft het laatste frame gestuurd, via Freeborn of? Want zoiets zouden ze echt wel moeten zijn op de fabriek lijkt me. Dikke - punten voor Banshee als ze het wisten. Ik zou hoe dan ook op z'n minst proberen eerst een fatsoenlijk frame te krijgen en goed te test rijden, als ik alle reviews mag geloven is het het wel waard. En dat er tot nu toe 1 Rune, 2 of 3 Wildcards en 2 of 3 Scythes zijn gebroken als fabricage fout is gewoon pech hebben, shit happens, alsof Intense en Specialized veel heiliger zijn, ook die hebben last van fabricage fouten.
  • 1 0
 ja dat klopt maar dat zijn 3 verhalen in een land..of per.. dit is nu t 3de frame al..voor mij alleen .. op het 2de frame zat op de zadel buis een slijptol spoor.. de fabriek is dit aan te danken en het gebrek aan controle.. ik denk dat de "baas" daar wat vaker moet gaan kijken of ze t netjes doen .. ik mag soms een zeikerd zijn om kleine punten maar je verwacht toch ... iets moois..voor 2400 euro.. ik kon net zo goed iets anders halen .. een M9 ofzo lol .. maar serieus.. dit maakt alles er neit beter op.. dat mythic is ook triest want ik voreg speciaal nog om een banshee toen ik mn 2de frame trug stuurde.. maar ik mail freeborn niet maar de baas zelf van banshee .. ik heb zijn mail adres ook .. Smile
  • 1 0
 Sterker nog, Jay van Banshee woont nu in Taiwan en doet alle laatste q/c's zelf en na goedkeuring plakt hij er een stickertje op. Althans dat is een verhaal wat op hun blog ergens staat. Daarom geloof ik er echt niks van dat de schade in de fabriek veroorzaakt is, I blame Freeborn. Jay doet als het goed is ook alle garanties en verkoop geneuzel, Keith is meer van de technische kant. Dan heb je als het goed is nog ene Rob maar die heeft nog last van z'n gebroken rug en doet meer backstage werk. Het bedrijf Banshee bestaat maar uit een paar man namelijk Wink

Vind het alsnog erg maar dan ook erg slordig van ze. Voor dat geld mag je idd íets meer verwachten, ook van je tussen handelaren. Maar had er meer schade op mijn frame van "maar" 1100 euro gezeten ging die ook gelijk terug.

Hoop wel dat je genoeg reserves en zin hebt om niet het bijltje erbij neer te leggen en een refund te vragen en een of ander 13-in-een-dozijn frame te halen, maar om Banshee te pushen dat ze hun shit together moeten krijgen en gewoon een degelijk gans nieuw frame sturen. + een hele goeie goedmakertje, setje team kleding kan geen kwaad toch?
  • 1 0
 Volgens mij heb jij echt een kat in de zak gekocht,zoveel pech met een frame heb ik nog nooit gehoord van een merk.Wat een flut merk als ze zulke grapjes uit halen waar je effe een duur frame van aanschaft.
  • 1 0
 ja raar he.. ben er ook een beetje "done" mee... ergste is dat ik de fiets nu al weken tegen de muur heb stasan en nog nie eens fatsoenlijk er mee heb gereden.. ik heb mail gehad voor een nieuwe achterbrug... das wel oke vind ik.. maarja.. geestelijk ben ik al kapot,.. Frown
  • 1 0
 Ja na 3 pogingen dat Banshee/Mythic je wilde helpen,verneuken die gasten het gewoon elke keer weer.Ik zou geen enkele seconde weer met die gasten dealen ze bezorgen je meer trauma dan plezier,tegelijk schandalig & droevig en dat verwacht je niet als een merk als banshee.Whip

Gewoon frame terug sturen en geld terug vragen,dan gelijk overstappen naar een andere merk waar de reputatie erg goed van is.
  • 1 0
 tja maar ik heb nu teveel geld uitgegeven aan matching parts.. en ik moet eerlijk zeggen dat de rest niet zo speciaal is.. tr450 en de nukeproof bike zijn bijna identiek en de jediF1 die ik ook hoog had staan is bijna t zelfde als deze..
ik rijd m gewoon kapot.. of tot ik iets beters heb gevonden.. Big Grin
ik moet wel zeggen dat ik niet eens meer heb gereageerd op die mail over die nieuwe achterbrug..
eerst is ff serieus erop rijden .. echt tegenvallen doet ie niet tot nu toe..
  • 1 0
 I can't believe this shit! Banshee has sure gone down in quallity since I Bought my '06 morphine!
  • 1 0
 this is factory related.. and maybe the "boss" should do some more inspections there..
  • 1 0
 er zijn gewoon geen woorden meer voor "__________" Frown
  • 1 0
 kk de kk de kk .. de kk .... Cry
  • 1 0
 Shit, you haven't been to lucky with these Banshee's have you? Frown
  • 1 0
 nope every time its something different.. i can tell you one thing .. this is the last banshee i will EVER buy.. should have gotten a TR450 or cantfield jedi F1.. or whatever..
i have seen some pics now with broken frames cause they had some trouble with the heat treatment.. but this crap in my album shows that theyre quality control is ZERO to NOTHING from the factory up..
the funny thing is.. THIS frame was FULLY checked before they shipped it to me..
i asked with this 3rd frame i got for a "banshee" and they still shipped me a mythic..
but maybe i am too picky.. i mean its only a frame of 2200 pounds... what was i exspecting Dead Horse
ever seen an intense or a spezialized frame with this kind of crap ..?
dont think so.. Really Mad
  • 1 0
 They only difference between Banshee and Mythic is a sticker. Did you order it from the UK then? I'm sure Rob Cole will have something to say, but from looking through your album, it has put me off Banshee/Mythic :/ - Best of luck with solving everything Smile
  • 1 0
 haha if the brand name was a sticker it would be gone allready..its in the paint.. yeah from the UK.. freeborn was the shop which i can not reccommend anymore.. i am going to mail banshee them selves now.. see where that leads to..
  • 1 0
 Just ship it back, get your money back and buy something which is worth the money.. This is too much BS!
  • 1 0
 you are right.. but to rebuild another frame again... i dont know if i have the streght for that left in me..esp. after all this (indeed) BShiet...
  • 1 0
 Satisfaction after getting a good frame will be bigger then the stress which caused this frame. Dont let it get to you! You spend a lot, dont be satisfied with dented crap!
  • 1 0
 Hoe kan dit? Heeft die er altijd gezeten?
  • 1 0
 ik zag m gister toen ik m van de bok af haalde Frown
ik heb er tot nu toe 3x op gereden ..op straat.. de deuk zit in een hoekje ik had dit niet zelf kunnen doen ..
  • 1 0
 Oh shit sorry man Cry - Can't you Return this frame to factory?
  • 1 0
 again Really Mad
  • 1 0
 I do feel very sorry for you Cry How did this happened? I cannot read dutch Razz
  • 1 0
 lack of quality control in the factory.. this could not have happened during shipping and or riding.. strange thing is since this is my 3rd frame .. that it was inspected @ freeborn before shipping.. they missed this apperantly.. Frown
  • 1 0
 Ah quality control Facepalm f*cking 3rd ones Whip
  • 1 0
 Get your money back
  • 1 0
 yeah the thought crossed my mind
  • 1 0
 WTF! dude id be sooooo fucking pissed!
  • 1 0
 its a damm shame.. havent mailed them yet.. trying to find the correct words to describe this.. in kind words..whats still pretty hard right now Really Mad
  • 1 0
 Orange gone down as well - i prefer older models 2002,2005







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv56 0.018052
Mobile Version of Website