homemade fender from old innertube. testing it tomorrow
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
homemade fender from old innertube. testing it tomorrow
4 Comments
  • 1 0
 Ik vind dat je wel veel binnenband hebt gebruikt! Daar komt allemaal zand tussen en gaat heel erg schuren. Ik maak zelf altijd een langwerpige lap met 4 gaten erin en die zet ik met ty-raps vast aan de boog en aan de kroon. Wat ductape tussen tyraps en kroon/boog en het schuurt ook niet. Als er nu ook zand tussen die tyrap en je vorkpoot komt links heb je helemaal een probleem!
  • 1 0
 ja dit is mn eerste poging, geen idee hoe het normaal hoort omdat ik geen foto's kon vinden van mensen die binnenbanden gebruiken. gaten heb ik geprobeerd maar dat scheurde uit net als waar ik hem hier heb gespleten mja we zullen het zien. zal iig die linkse(eigenlijk rechtse tyrap op de boog verplaatsenWink ) kan je foto maken hoe jij het altijd doet?
  • 1 0
 ik heb helaas geen foto maar deze gast doet het een beetje hetzelfde als ik: www.pinkbike.com/photo/5073013. De gaatjes niet in de lengte maken maar in de breedte, dan scheurt het ook niet zo makkelijk. Ik doe dan zelf nog wat tape om de vork zodat de tyraps niet gaan schuren.
  • 1 0
 ah i see idd, bedankt voor de foto. zal het volgende prototype op die manier maken. vandaag heeft ie geweldig gefunctioneerdBig Grin geen last meer van water/modder in mn gezicht







Copyright © 2000 - 2024. Pinkbike.com. All rights reserved.
dv56 0.020626
Mobile Version of Website